Ipar Napjai Debrecenben

Idén októberben a Debreceni Egyetem Műszaki Kara, valamint Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata közösen rendezi meg az Ipar napjai Debrecenben c. rendezvényét a Debreceni Egyetem Műszaki Karán. A rendezvény célja, hogy bemutassa a cégek és a partnerek részére Debrecen gazdaságfejlesztési terveit, lehetőségeit, erőforrásait, illetve a cégeknek lehetőséget biztosítson a bemutatkozásra és párbeszédre a város, az egyetem, a középfokú képzés résztvevőivel. 

kep_1

A rendezvény első napján (12-én) délelőtt a város vezetői tartanak tájékoztatást, bemutatkozik a Műszaki Kar és a középfokú képzés és szakképzés. A délelőtt egy fórummal zárul, ahol a város és az egyetem vezetői és a cégek képviselői vesznek részt.

Délután a cégek bemutatkozó előadásaira kerül sor, amelyen elsősorban az egyetemisták és a középiskolások megjelenésére számítunk. Ekkor kezdődnek a Műszaki Karon a rendezvényhez kapcsolódó tudományos konferenciák, amelyek a pénteki napon is folytatódnak.

Az Ipar napjai Debrecenben rendezvény keretében október 12-én és 13-án délelőtt a Műszaki Kar épületében tematikus szakkiállítást rendez az Egyetem, ahol külföldi és magyar cégek mutatkoznak be a hallgatóknak, illetve a szakma képviselőinek.

A Debreceni Egyetem Műszaki Kar Villamosmérnöki és Mechatronikai Tanszéke várja az érdeklődőket és azokat a cégeket is, akik kiállítóként vennének részt az eseményen. Amennyiben kiállítóként is szeretnének részt venni a rendezvényen, előjelentkezésüket 2017. július 31-ig adhatják le.

További információ, illetve jelentkezési lap a következő e-mail címen kérhető: tothnora@eng.unideb.hu

További információ

A Debreceni Egyetem Műszaki Kar Villamosmérnöki és Mechatronikai Tanszékének honlapján.

Megosztás

Papp Oliver

A CNCMedia alapító főszerkesztője. CAD szakértő. Legújabb generációs szerszámgépekről, technológiai fejlesztésekről, szoftveres megoldásokról, valamint legfontosabb hazai és külföldi rendezvényekről ír 2008 óta. 

Tags:

[
    ]