A modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztés a Szenkrijo Kft-nél

A Szenkrijo Kft. 2022.03.02-án támogatói döntésben részesült, melynek keretében GINOP_PLUSZ_1.2.3-21-2022-03985 azonosítószámon 102,99 millió forint feltételesen vissza nem térítendő uniós támogatásban részesült. A projekt megvalósítási helyszíne Tápiószőlős.

Tárgyi beruházás keretében elsősorban technológiai fejlesztést hajtottak végre eszközbeszerzés megvalósításával. Versenyképességük megőrzése érdekében elengedhetetlen, hogy folyamatosan a legmodernebb eszközökkel dolgozzanak, ezért szereztek be három modern CNC gépet. 

A működésük hatékonyságának növelésének következő szintjét a humán erőforrás fejlesztésében láttuk. Ezért IKT képzés igénybevételét is megvalósították a projekt keretében.

Működésük során folyamatosan szem előtt tartják, hogy a lehető legkisebb környezeti terheléssel végezzék napi feladataikat. Az energiahatékony és gazdaságos működésüket segíti a projektben kiépített napelem rendszer, ami az energiafelhasználásuk jelentős részét megújuló forrásból látja el.

A GINOP_PLUSZ-1.2.3-21 Felhívásban foglalt lehetőségek így maximálisan kielégítik a Kft. igényeit, hogy egy valóban komplex fejlesztésről beszélhessenek.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósult meg 102,99 millió forint európai uniós támogatás segítségével.

További információ kérhető: 

Szűcs József, ügyvezető
Telefon: 06 30 29 57 590
E-mail: szenkrijo@forgacsolo.hu

Megosztás
[
    ]