Új lézeres jelölési megoldás az AMADA kínálatában

Az innovatív technológia újradefiniálja a gyártási szabványokat a sebesség, a tisztaság és a sokoldalúság tekintetében.

Az AMADA bemutatja lézeres jelölési megoldásait a fémfelületek gyors és tiszta, tartós jelölésére a gyártás során. A lézeres jelölés egy erősen fókuszált lézersugár intenzív hőjét használja fel a jelölendő anyag felületének tartós módosítására. Az AMADA intuitív Windows®-alapú szoftvere megkönnyíti ezt a folyamatot, lehetővé téve szöveg, grafika, logók, vonalkódok és adatmátrix kódok létrehozását. Az automatizálási funkciók tovább bővítik a funkcionalitást, lehetővé téve az alkatrészek sorszámozását, a dátumkódolást, a változó szövegbevitelt, a távoli programozást, az I/O vezérlést és még sok mást.

Az AMADA a félautomata lézeres jelölőrendszerek átfogó választékát kínálja kulcsrakészen, gyors koncepciómegvalósítást biztosítva a gyártási megoldásokban. A lézeres jelölőrendszerek széles választékával az AMADA számos anyag, többek között műanyagok, fémek és kerámiák precíz jelölését biztosítja.

Ezen lézeres jelölőrendszerek legfontosabb előnyei közé tartozik a legtöbb anyaggal való kompatibilitás, az érintésmentes jelölés költséghatékony és tartós is. A korrózióálló és karcálló jelölések a szabványos szoftverrel érhetők el, amely a betűtípusok és vonalkódformátumok széles skáláját támogatja, miközben lehetővé teszi a vektoros és grafikus fájlok importálását.

A lézeres jelölés segít kielégíteni a termékek egyszerű azonosítása iránti növekvő igényt, ami lehetővé teszi a pontos nyomon követhetőséget az iparágakban, az orvostechnikai eszközöktől az autóipari elektronikai gyártásig. A lézeres jelölés gyorsasága és hatékonysága miatt gyorsan felváltja a hagyományos módszereket. Az AMADA lézeres jelölési termékpalettája fiber jelölőket foglal magában, amelyek kielégítik a különféle integrációs igényeket.

Az AMADA lézeres jelölő termékcsaládjának két kiemelkedő terméke a lézeres jelölő munkaállomás (WL-100A) és a fiberlézeres jelölő (LM-F100A). A munkaállomások a LEAN gyártáshoz tervezett, nagymértékben konfigurálható, kompakt egységet kínálnak. Széles körű jelölési lehetőségeket kínálnak különböző fémekhez, műanyagokhoz és kerámiákhoz. Másrészt a fiberlézeres jelölők nagy sebességű jelölés, gravírozás, maratás, abláció és lágyítás terén jeleskednek, nagy kontrasztú jelölést biztosítva többféle anyagon, a felhasználó által konfigurálható opciókkal az optimalizált gyártás érdekében.

ForrásAMADA

További információ:

Az AMADA hivatalos honlapján

Megosztás
[
    ]