Partnerség a Photoneo és a DDD Control Kft. között

A budaörsi DDD Control Kft. automatizált 3D szkennelési megoldásai új szintre léptek: a vállalkozás hivatalos rendszerintegrátora lett a szlovák Photeno-nak.

Balra: Osvát Dániel, DDD Control Kft. Robotik & Robot Vision részleg. Jobbra: Sereghy Ádám, a DDD Control Kft. vezérigazgatója (forrás: Photoneo)

A budaörsi székhelyű DDD Control Kft. több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a 3D szkennerek terén. A vállalat termékkínálatán túlmenően szaktanácsadást biztosít ügyfelei számára, kezdve egészen az eszköz kiválasztásától a projekt megvalósulásáig.

A DDD Control Kft. fix és kézi 3D szkennerei mellett automatizált és robotos megoldásokat is kínál, továbbá magas színvonalú 3D minőségellenőrző és reverse engineering szoftverek is elérhetők termékei között. Széleskörű megoldásai és Smart Factory alkalmazásai – úgy, mint a robotos felismerés, a Bin Picking, a Hand Eye tárgy manipuláció vagy éppen a csomagolás – javítják a folyamatintegrációt, ezzel nagyobb termelékenységet és eredményességet biztosítva számos iparág számára.

A legutóbbi bejelentés alapján a DDD Control Kft. hivatalosan is megszerezte a szlovák Photoneo rendszerintegrátori tanúsítványát. Új pozíciójának köszönhetően pedig tovább bővítheti 3D szkennelési portfólióját és szakértelmét, különös tekintettel az automatizált megoldásokra – melyek között eddig a Scantech AM-Desk és AM-Cell megoldásai, valamint a EviXscan eviXmatic 3D szkenner állvány kapott helyet.

“Hivatalos partnerként izgatottan várjuk az együttműködést és azt, hogy közösen új magasságokba emeljük az automatizálást!” – írta a Photoneo hivatalos közleményében.

További információ:

A DDD Control hivatalos honlapján.

A Photoneo hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]