Idén is MACH-TECH és IPAR NAPJAI kiállítás

2024. május 7-10. között ismét a HUNGEXPO pavilonjaiban kerül megrendezésre a régió legnagyobb és legjelentősebb üzleti találkozója az iparban tevékenykedő cégek számára.

2024-ben ismét a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ ad helyet a régió legnagyobb ipari rendezvényeinek. Május 7-10. között három kiemelkedő eseménynek ad otthont: a MACH-TECH Nemzetközi gépgyártás-technológiai és hegesztéstechnikai szakkiállítás, az IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállítás és az AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás. Ezek a rendezvények a magyar és regionális ipari szektor fontos találkozási pontjai, lehetőséget biztosítva a cégek számára a termékek, innovációk és fejlesztések bemutatására.

Az események során a résztvevők betekintést nyerhetnek a legfrissebb technológiákba és trendekbe, valamint részt vehetnek különböző konferenciákon és workshopokon. A rendezvényeknek kiemelt fontossága van az ipari szereplők számára, lehetőséget teremtve a kapcsolatépítésre és az új üzleti lehetőségek felfedezésére.

Írja fel Ön is naptárába és regisztráljon a díjmentes belépőért!

Programok

A kiállítást számos, a szakmai partnerek és kiállítók által szervezett, magas színvonalú program kíséri, mint például:

  • mérnökkamarai konferenciák az e-mobilitásról és napjaink energetikai, elektrotechnikai kérdéseiről, 
  • hegesztéstechnikai továbbképzések és 
  • műanyagipari előadás-sorozatok várják a szakembereket a Kiállítási Központ termeiben. 
  • Lesz járműipari beszállítói B2B találkozó és 
  • Techtogether Automotive Hungary mérnökverseny is, 
  • újdonságként pedig az érdeklődők betekintést nyerhetnek a vasúti hegesztés rejtelmeibe a Join-Trans „Vasúti Járművek Hegesztése és Gyártása” nemzetközi konferencián. 
  • Lesz bemutató a Magyar Ipari Célgép Nagydíj nyertes gépeiből, találkozó a résztvevő cégekkel, ismertető az idei versenyről. 
  • A kiállítás 3. napján kerül megrendezésre a munkavédelmi konferencia, melynek középpontjában a munkavédelem különleges, újszerű és aktuális részei állnak, amelyekkel a munkáltató és a munkavédelmi szakember is találkozni fog a jövőben.

Résztvevők

A rendezvény iránt nagy az érdeklődés nem csak a törzskiállítók és szakmai partnerek, de az olyan cégek részéről is, akik még sosem jártak a kiállítás-együttesen. A Kiállítási Központ A és G pavilonjaiban eddig több, mint 12.000 négyzetmétert foglaltak le a kiállítók, a folyamatosan frissülő listát itt tekintheti meg.

Találkozzunk 2024. május 7-10. között a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban!

ForrásHUNGEXPO

További információ:

A MACH-TECH, IPAR NAPJAI hivatalos oldalán.

Az AUTOMOTIVE HUNGARY hivatalos oldalán.

Megosztás
[
    ]