Hwacheon megmunkálóközpontok a Mach-Tech-en

Dél-Korea vezető szerszámgépgyártója itthon is bemutatja megmunkálóközpontjait a Mach-Tech kiállításon.

A CAPRO Kft., mint a Hwacheon szerszámgépek magyarországi értékesítésével, automatizálásával és szervizszolgáltatásával foglalkozó meghatározó szereplő, a legújabb gépekkel várja az érdeklődőket május 7. és 10. között. A csapat 2004 óta áll az ügyfelek rendelkezésére, szakértelmük pedig a magas színvonalú szerszámgépek értékesítésében, az automatizálási megoldásokban és szervizszolgáltatásban nyilvánul meg.

A Hwacheon, a dél-koreai technológia és minőség zászlóshajója, büszkén mutatja be legújabb fejlesztéseit és termékeit. Több mint hat évtizedes tapasztalatával és úttörő szellemiségével a Hwacheon az ipari gépgyártás egyik legelismertebb neve, és ígéretük szerint most sem fognak csalódást okozni.

A CAPRO Kft. minden Hwacheon szerszámgép iránt érdeklődőt vár az A pavilon 213A standjainál, ahol megismerhetik a legmodernebb technológia és minőség összefonódását, valamint szakértőinktől információt kaphatnak a legújabb ipari trendekről és megoldásokról.

Írja fel Ön is naptárába és regisztráljon a díjmentes belépőért!

További információ:

A Hwacheon hivatalos honlapján

Megosztás

Papp Olivér

A CNCMedia alapító főszerkesztője. CAD szakértő. Legújabb generációs szerszámgépekről, technológiai fejlesztésekről, szoftveres megoldásokról, valamint legfontosabb hazai és külföldi rendezvényekről ír 2008 óta. 

Tags:

[
    ]