Egyedi lineáris modulok tervezése digitálisan

A SCHUNK két új eszközzel bővíti az automatizált megoldások digitális tervezési lehetőségeit a lineáris modulok konfigurálásához. A szakértői tudáshoz való könnyű hozzáférés egy újabb lépés afelé, hogy az ügyfeleknek egy egyszerű és biztonságos módszert kínáljanak a testreszabásra és a rendszertervezésbe való gyors integrálásra.

A SCHUNK méretezési asszisztens a lineáris modulokhoz lehetővé teszi az összes kiegészítő alkatrész alkalmazásspecifikus konfigurálását, és CAD-adatokat biztosít a rendszertervezésbe való zökkenőmentes integráláshoz.

A SCHUNK egyik fő kompetenciája a csúcstechnológiájú automatizálási alkatrészek tervezése és gyártása. Minél magasabb az információtartalom az ajánlatkérés szakaszában, annál gyorsabban és célzottabban lehet megtalálni a tökéletes alkatrészt az adott egyedi alkalmazáshoz. Két új professzionális digitális szolgáltatással, a lineáris modulok méretezési asszisztensével és konfigurációs eszközével az ügyfelek mostantól maguk is kényelmesen, egyszerűen és megbízhatóan választhatják ki ezeket az alkatrészeket. Így bővíthetik saját szaktudásukat, és gyorsabban megtalálhatják az optimális megoldást.

Értelmezés kérdése

A SCHUNK portfóliója a lineáris modulok több mint 500 változatát kínálja. A megfelelő kiválasztásához az automatizálási szakértő egy felhasználóbarát méretezési asszisztenst biztosít ügyfelei számára, amely többéves tapasztalaton és bevált tervezési logikán alapul. Segítségével egyszerűen és szabványosított módon rögzíthető az egyes komponensek összes releváns teljesítményparamétere. Ezenfelül a vizuális támogatás növeli a biztonságot. Ezen információk alapján a program műszakilag érvényes ajánlást készít a megfelelő SCHUNK lineáris modulokról. A méretezési asszisztens emellett olyan fontos információkkal is szolgál, mint az adott alkatrész alkalmazásspecifikus élettartama és kihasználtsági foka.

A SCHUNK a lineáris modulok méretezési asszisztensével professzionális eszközt kínál az ügyfeleknek az egyedi alkalmazásuknak megfelelő lineáris modul kiválasztásához.

Zökkenőmentes kialakítás

Ha megtaláltuk a megfelelő kivitelű lineáris modult, a SCHUNK konfigurátor segítségével tovább pontosíthatjuk azt. Minden, a tervezés szempontjából nem releváns kiegészítő alkatrész a felhasználó rendelkezésére áll a változatok és opciók széles skáláján. A konfigurációkat könnyen lehet gyorsítótárazni, továbbítani, valamint újra és újra szerkeszteni. A konfigurációs folyamattal párhuzamosan a program legenerálja a lineáris modul 3D-s CAD-modelljét. Ez a vizuális ellenőrzés kiváló áttekintést nyújt a felhasználónak a konfigurációról. A modell emellett több mint 60 formátumban letölthető, és így a tervezési folyamat során közvetlenül beépíthető a további rendszertervezésbe.

Az utolsó lépésben a felhasználó az egyedi lineáris modul teljes adatlapját is lehívhatja, és megrendelheti a terméket. Lehetősége van azonban arra is, hogy a SCHUNK értékesítési és automatizálási szakértőinek személyes tanácsát is igénybe vegye. Ebben az esetben az adatlap tökéletes tárgyalási alapként szolgál. A munkatársak világszerte állnak rendelkezésre és 13 nyelven nyújtanak segítséget.

További információ:

A SCHUNK hivatalos honlapján

Megosztás
[
    ]