DMG MORI a MACH-TECH kiállításon

Tekintse meg testközelből a DMG MORI legújabb fejlesztéseit május 7-10-éig az “A” pavilon 101A és B standján.

Az ipari világ vezető szereplője, a DMG MORI HEITEC Digital, izgalmas újdonságokkal és innovatív megoldásokkal várja a látogatókat a május 7. és 10. között megrendezésre kerülő MACH-TECH kiállításon. A vállalat bemutatja az új CELOS X ökoszisztémát, mely három különböző CNC-vezérléstípust (Siemens, Mapps, Heidenhain) foglal magában, valamint az UH-AMR 2000 automatizálási megoldást.

A DMG MORI HEITEC Digital standja az „A” pavilon 101A és B standján lesz elérhető, ahol a látogatók megtekinthetik a Digital Transformation (DX) legfejlettebb technológiáját, a CELOS X vezérlő szoftvert. Ez a szoftverplatform lehetővé teszi a gyártási folyamatok optimalizálását és a gyártósorok hatékonyabbá tételét, mindemellett egyszerű és intuitív felhasználói élményt nyújt.

Az UH-AMR 2000 bemutatása során a látogatók lehetőséget kapnak arra, hogy élőben megtekinthessék ezt a modern automatizálási megoldást. Az UH-AMR 2000 egy autonóm robot, mely alkalmas munkadarab- és szerszámkezelésre is, és jelentős rugalmasságot kínál az ügyfelek számára, lehetővé téve a gyártási folyamatok hatékonyabbá tételét és a termelékenység növelését.

A DMG MORI HEITEC Digital standja szeretettel vár minden érdeklődőt, hogy felfedezzék és megismerjék a legújabb ipari trendeket és technológiákat. A vállalat csapata készen áll arra, hogy bemutassa, hogyan segíthetnek ügyfeleiknek a digitális transzformáció terén. Ne hagyja ki ezt az izgalmas lehetőséget, és látogasson el a DMG MORI HEITEC Digital standjára a MACH-TECH kiállításon!

Regisztráljon online a kiállításra!

Az érdeklődők az “A” pavilon 101A és B standján találnak meg minket. Szeretettel várjuk Önt a DMG MORI HEITEC Digital standján!

Az Ön DMG MORI csapata

ForrásDMG MORI

További információ:

A DMG MORI hivatalos honlapján

Megosztás

Papp Olivér

A CNCMedia alapító főszerkesztője. CAD szakértő. Legújabb generációs szerszámgépekről, technológiai fejlesztésekről, szoftveres megoldásokról, valamint legfontosabb hazai és külföldi rendezvényekről ír 2008 óta. 

Tags:

[
    ]