A Jövő M2M-megoldásaiba enged betekintést a KONICA MINOLTA LIVE SHOW

Még lehet jelentkezni a kétnapos IoT-kiállításra, -konferenciára és -versenyre

Harmadik alkalommal szervezi meg a MOHAnet Mobilsystems Zrt. a KONICA MINOLTA IOT LIVE SHOW-t 2024. április 23-25-én a BOK Sportcsarnokban. A programot az InnoElectro 2024 Kiállítás és Konferencia hivatalos társrendezvényeként közös szervezésben és azonos helyszínen tartják. Összesen mintegy 100 elektronikai- és IoT-kiállítóval, valamint megannyi szakmai előadással számolhatnak az érdeklődők. A szervezők ezúttal 2500-nál több látogatót várnak a helyszínre. A „későn ébredők” még jelentkezhetnek a kiállításra, a konferenciára és a versenyre, így megnyerhetik az egymillió forintos fődíjat.

A munkahelyünkön és az otthonunkban is egyre több IoT-megoldás vesz körül minket. A gépek kommunikációja nélkül nagy részük nem, hiányosan vagy lassabban nyújtana segítséget a felhasználóknak.

Hogy aktuálisan melyek a legmodernebb megoldások?

A KONICA MINOLTA IOT LIVE SHOW ezeket gyűjti össze és mutatja be 2024. április 23-25-én azzal a céllal, hogy a rendezvény összefogja a hazai IoT-közösséget, támogassa, feltárja az egyes alkalmazási területek IoT-lehetőségeit fókuszukban a mesterséges intelligenciával. A Konica Minolta például az mesterséges intelligencia (MI) által vezérelt gépi látás megoldásaival érkezik az IoT Live Show-ra. A Konica Minolta az irodai és nyomdai munkavégzés mellett több területen is – gyártás, munkavédelem, üzemeltetés – támogatja ügyfeleit, hogy javítsák az operatív folyamataikat és eredményessé tegyék az üzletüket. Kiemelt hangsúlyt fordít a biztonságtechnikai és az MI által vezérelt gépi látás megoldásaira, azok folyamatos fejlesztésére. Vizuális minőségellenőrzési alkalmazásainak köszönhetően az előállítási folyamat során nagy pontossággal kiszűri a munkadarabokon keletkező felületi hibákat vagy egy berendezés összeszerelésének problémáit. A Konica Minolta ezen MI alapú alkalmazása számos vállalati folyamatokat javító megoldásával egyetemben technológiai túra keretében megtekinthető lesz a kiállításon.

Ezentúl számos komplex IoT-megoldás várja a közönséget a KONICA MINOLTA IOT LIVE SHOW-n, amelyet 2024. április 23-25-én a BOK Sportcsarnokban az Innoelectro Kiállítás és Konferencia társrendezvényeként szervez a Mohanet Mobilsystems Zrt.

Az iparági rendezvények jellemzően valamilyen iparág köré szakosodnak, mivel ez technológia megközelítésű esemény, a KONICA MINOLTA IOT LIVE SHOW egy adott technológiát, a gépek kommunikációját helyezte középpontba. A kiállítók többek között elhoznak mezőgazdasági, egészségipari, gyártási, valamint biztonságtechnikai, távfelügyeleti innovatív megoldásokat az M2M területéről” – mondta Havasi Zoltán, a MOHAnet Mobilsystems Zrt. Vezérigazgatója. – „A KONICA MINOLTA IOT LIVE SHOW-n ezúttal is lesz egy megoldás szállító verseny, amelyre bárki benevezheti IoT-megoldását. Egy nívós szakmai zsűri dönt (többek között a zsűriben lesz Balogh Petya Startupper, befektető, mentor is) a nyertes pályázókról, és az egymillió forintos készpénzes fődíjról, valamint a Konica Minolta-különdíját és a könzönségdíjat is elnyerhetik a pályázók. A nevezési díj tartalmazza az egyoldalas pályaművek írásos közzétételét a rendezvény hivatalos weboldalán, valamint a pályázó bemutathatja megoldását a kiállítótérben az erre a célra kialakított, dedikált versenyzői standokon, hogy a látogatók élőben is találkozzanak a megoldásokkal.”

A technológiai fókuszú üzleti rendezvényre még kiállítóként sem késő jelentkezni. Ráadásul a vállalatoknak lehetőségük van elnyerni az egymillió forintos fődíjat, és a közönségdíjat is.

A KONICA MINOLTA IOT LIVE SHOW-ra a belépés díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Az érdeklődők a www.iotliveshow.hu honlapon jelentkezhetnek, ahol megismerhetik a konferencia programjait is. A szervezők ezúttal 2500-nál több látogatót várnak a helyszínre.

További információ:

A MOHAnet hivatalos honlapján

Megosztás
[
    ]