3D nyomtatott alkatrészek 2 órán belül az új Formlabs Form 4-el

Bemutatjuk az új Formlabs Form 4 MSLA 3D nyomtatót: gyorsaság és rugalmasság a legmagasabb szinten. Az új, High-Speed MSLA technológiával, az új ipari alapanyagokkal és a még felhasználóbarátabb felület segítségével 2 órán belül gyárthatunk 3D nyomatokat, gyorsabban és egyszerűbben nyomtathatunk 3D-ben, mint eddig bármikor.

Hazai bemutató április 25-én

Április 25-én csütörtökön, 9 órakor egy üzleti reggeli keretében bemutatjuk az új Formlabs Form 4 SLA 3D nyomtatót. Szintén bemutatjuk az SLA gyártás teljes munkafolyamatát, valamint a szintén új, mérnöki- és technológiai területekre szánt alapanyagokat, illetve azok alkalmazási területeit. Látogasson el bemutatótermünkbe április 25-én és ismerje meg a Form 4-et élőben!

Miért érdemes meglátogatni minket?

A 3D nyomtatás az egyik leggyorsabban fejlődő gyártástechnológia. Ezen belül az SLA 3D nyomtatók ötvözik a gyorsaságot és a kiváló felületminőség nyújtotta előnyöket, így univerzális megoldást nyújtanak több műszaki területen is. Amennyiben már használja, vagy a közeljövőben használni tervezi cégében a 3D nyomtatást, az új MSLA technológia előnyei mindenképpen érdekesen lehetnek számára.

Eseményünkre 3D nyomtatásban tapasztalattal rendelkező, illetve technológiai területen dolgozó, vagy vezető beosztási résztvevőket is várunk. Mindenkit, akik 2024-ben hasznosítani szeretnék az SLA 3D nyomtatás nyújtotta előnyöket!

Rólunk

Az osztrák-magyar 3Dee Technologies Hungary Kft. a 3D nyomtatás és additív gyártás iparág egyik legjelentősebb hazai szereplője. Indulásunk óta több ezer hazai vállalkozást és ipari szereplőt láttunk el a legkorszerűbb 3D gyártástechnológiával.

2013 óta kínálunk teljeskörű szolgáltatást 3D nyomtatás terén. Közel 1 millió 3D nyomtatási óra tapasztalatával a hátunk mögött nap mint nap azért dolgozunk, hogy segítsük a 3D technológiák hazai elterjedését. Magyarország és Közép-Európa első 3D gyártástechnológiai bemutatótermével rendelkezünk.

Látogasson el hozzánk április 25-én!
https://3dee.hu/form-4-bemutato/

Megosztás

Papp Oliver

A CNCMedia alapító főszerkesztője. CAD szakértő. Legújabb generációs szerszámgépekről, technológiai fejlesztésekről, szoftveres megoldásokról, valamint legfontosabb hazai és külföldi rendezvényekről ír 2008 óta. 

Tags:

[
    ]