Több mint 500 millió forint értékű fejlesztés a Váradi Metal Kft-nél

A Széchenyi Terv Plusz program keretében benyújtott pályázata révén elnyert 406,5 millió forintos, feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatásból modernizálta működését és végezett versenyképességet javító fejlesztéseket a Váradi Metal Kft. A dunaföldvári székhelyű vállalkozás eszközbeszerzés, infrastrukturális- és ingatlanberuházás, képzések, tanácsadás, valamint megújuló energiaforrást hasznosító technológiák céljából valósította meg projektjét.

A Váradi Metal Kft. 583,98 millió forint összköltségű projektje mintegy 406,5 millió forintos európai uniós támogatást kapott a fejlesztéshez dunaföldvári székhelyén. Az elsősorban CNC lemezmegmunkálásról ismert vállalkozás „Technológiai fejlesztés a Váradi Metal Kft.-nél” című, a GINOP_Plusz-1.2.1-21 felhíváshoz beadott pályázatának célja, hogy a cég napjaink gazdasági viszonyai között is megőrizze versenyképességét, valamint képes legyen eleget tenni a megrendelők által támasztott növekvő minőségi és mennyiségi követelményeknek.

Az elnyert összegből infrastrukturális és ingatlan beruházás keretében egy 442 m2-es új csarnok, valamint 300 fm kerítés építése valósult meg.

A vállalat tevékenységének hatékonyságát technológiai fejlesztést eredményező új eszközök beszerzése növelte:

  • Prima Power PUNCH SHARP 1530 stancgép
  • Safan Darley E-BRAKE Tool Mate 60 élhajlító
  • Combilift Combi CB4000 négyutas targonca

A pályázati időszak során a cég soft skill képzésen és tanácsadáson (az adott vállalkozásra releváns képzési, személyiség- és készségfejlesztő programok kialakítása, képzési terv készítése) vett részt.

A projektről bővebb információt a http://www.varadi.hu/tartalom/ginop_plus12121202104500/ oldalon olvashatnak.

Az European Conformity Check Vállalkozásfejlesztési Tanácsadó Intézet Kft. közreműködésével elnyert európai uniós pályázat megvalósításával a Váradi Metal Kft. a saját gyártású termékek számát jelentősen növelni és bővíteni tudja.

Projektazonosító: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-04500

ForrásGold Communications

Megosztás
[
    ]