Ingyenes próbaverzió MI támogatott szerszámpálya-generáláshoz

A CloudNC most 14 napos tesztlehetőséget biztosít a CAM Assist szoftverhez, mellyel a kezdők még hatékonyabban léphetnek be a pályagenerálás világába, a nagyobb megmunkálócégek pedig még hatékonyabbá tehetik gyártási folyamataikat.

A CAM Assist az Autodesk Fusion 360 szoftver plug-injeként már elérhető, a Mastercam és a Siemens NX CAM plug-injeinek fejlesztése pedig jelenleg BETA állapotban zajlik. A CAM Assist fejlett számítástechnikát alkalmaz, hogy másodpercek alatt professzionális megmunkálási stratégiákat generáljon 3, és 3+2 tengelyes alkatrészek legyártásához.

Professzionális megmunkálási stratégiák, azonnal

A CAM 80%-kal gyorsabb pályagenerálást tesz lehetővé, mindezt sablonok és makrók nélkül, a minőségi alkatrészek előállításához. Egy alkatrész kézi programozása, amely korábban órákat, vagy akár napokat is igénybe vehetett, most percek, esetenként másodpercek alatt abszolválható.

Fókuszáljon az igazán fontos munkafolyamatokra

Takarítson meg időt az ismétlődő és unalmas feladatok háttérbe szorításával. A CAM Assist képes automatizálni a CAM-stratégiák készítését, ezáltal Önnek csak a valódi, kreativitást igénylő feladatokkal kell foglalkoznia, ezzel a még izgalmasabb kihívások megoldására összpontosítva.

Programozzon magabiztosan

Ha még kezdő a CAM-programozásban, a CAM Assist gyorsabbá teheti a felzárkózást is. Hagyja, hogy a szoftver a legjobb stratégiát ajánlja, és egyszerűen vizsgálja felül később, hogy megértse a folyamat lépéseit, mindezt valós, gyártásba kerülő termékeken keresztül.

A rendszer főbb jellemzői:

  • 3, illetve 3+2 tengelyes CNC-marás
  • Metrikus és angolszász szerszámkészlet
  • Windows operációs rendszerre már elérhető – MacOS hamarosan!

A próbaverzióról

Az érdeklődők számára 14 napos próbaidőszakot biztosítunk. A próbaverzió a szoftver valamennyi funkciójához hozzáférést biztosít, mely ingyenesen letölthető a CloudNC honlapjáról.

Képek és forrásCloudNC


További információ:

A CloudNC hivatalos honlapján

Megosztás

Papp Olivér

A CNCMedia alapító főszerkesztője. CAD szakértő. Legújabb generációs szerszámgépekről, technológiai fejlesztésekről, szoftveres megoldásokról, valamint legfontosabb hazai és külföldi rendezvényekről ír 2008 óta. 

Tags:

[
    ]