Extra kedvezmény* SOLIDWORKS termékekre

Eljött az ideje a professzionális tervezésnek, ezért elhoztuk az idei év egyik legjobb ajánlatát!

Inspirálódjon Ön is! Függetlenül attól, hogy önálló- vagy hálózati licencről, szoftverszolgáltatásról (SAAS), öröklicencről vagy bérlésről van szó: az Ön igényeinek megfelelő megoldást kínáljuk a legjobb áron.

  • A SOLIDWORKS piacvezető és a legtöbb integrált megoldást nyújtó szoftverrendszer, mely vállalkozások számára a legjobb megoldás.
  • A szoftver hatékony modellezési funkcióival a felhasználók lerövidíthetik a termékfejlesztési időt, csökkenthetik a költségeket és növelhetik eredményességüket és hatékonyságukat.
  • A SOLIDWORKS program teljes, professzionális, magyar nyelvű változatban érhető el, mely most akciónk keretén belül kedvezményesen rendelhető.
  • Több mint 400 000 vállalat, 20 000 startup, 33 500 oktatási intézmény és szervezet használja a SOLIDWORKS-öt kiváló, innovatív és fenntartható termékek fejlesztésére.
  • Több mint 40 000 alkotó, hobbitervező, valamint 800 FabLab valósítja meg általa álmait

AJÁNLATKÉRÉS

KAPCSOLATFELVÉTEL – igényeivel forduljon bizalommal szakértőinkhez, akik garantáltan igényre szabott ajánlatot készítenek. Akciós feltételeink* még 1 napig: 2024. március 28-ig érvényesek!

ForrásEuroSolid

További információ:

Az EuroSolid hivatalos honlapján

Megosztás
[
    ]