Egyfúvókás easyFILL EH 4010 a Meusburgertől

A Meusburger kibővítette termékpalettáját a speciális alkalmazásokhoz használható egyfúvókás easyFILL EH 4010 készülékkel. Az új terméket az egyfúvókás smartFILL EH 4000 költséghatékony alternatívájaként fejlesztették ki: két áramlási csatorna-átmérőben és négy féle hosszúságban kapható.

A Meusburger kibővítette termékpalettáját a speciális alkalmazásokhoz használható egyfúvókás easyFILL EH 4010 készülékkel.

Költséghatékony alternatíva

A fúvóka moduláris felépítésű, és a meglévő smartFILL fúvóka-sorozat számos alkatrészét használja. Az új, költséghatékony alkatrészekkel való kombináció lévén jelentős költségmegtakarítás érhető el. Az egy munkadarabos, bevonatos fúvókafej lehetővé teszi a legtöbb műanyag problémamentes kezelését, beleértve a műszaki műanyagokat is. Korlátozások csak a töltött műanyagok (megjegyzés: töltött vagy erősített műanyagok alatt azokat értjük, amikor valamilyen adalékanyaggal erősítik a műanyag szerkezetét, ilyen lehet például a kerámiával töltött műanyag) esetében vannak. Az egyfúvókás easyFILL egyetlen vezérlőzónával fűthető. A fúvókafűtés hőteljesítmény-eloszlását ennek megfelelően alakították ki, így nincs szükség második fűtőelemre a fúvókaház és az öntőpersely területén. A különböző fúvókafejek és az érintő sugarak az öntőperselyben lehetővé teszik a fúvóka egyedi kiválasztását a munkadarabtól függően, vagy az öntőszerszámban lévő befecskendezési helyzetnek és a gépi fúvókához való csatlakozásnak megfelelően.

Folyamatos elérhetőség

Az egyfúvókás easyFILL éjjel-nappal kiválasztható és megrendelhető a Meusburger üzletében. A fúvóka kiválasztása után a megfelelő 3D CAD-adatok – beleértve a telepítési helyet is – azonnal letölthetők. Ehhez számos lehetséges fájlformátum áll rendelkezésre. A fúvókát ezután mindössze két munkanapon belül leszállítják. A fúvóka moduláris felépítésének köszönhetően az egyes fúvókaelemek bármikor cserélhetők, így a szervizelés is hatékony és gazdaságos.

ForrásMeusburger

További információ:

A Meusburger hivatalos honlapján.

Az easyFILL EH 4010 termék adatlapja az alábbi linken érhető el.

Megosztás

Kelemen Dániel

A CNCMedia szerkesztője. Digitális gyártás szakértő. Legújabb generációs szerszámgépekről, szakmai interjúkról, szoftveres megoldásokról, valamint legfontosabb hazai és külföldi rendezvényekről ír 2020 óta. 

Tags:

[
    ]