A DMG MORI elnöke is meglátogatta a CloudNC főhadiszállását

Dr. Mori, a DMG MORI elnöke ellátogatott a CloudNC gyárába, az Essex állambeli Chelmsfordba. A létesítményben a vezérigazgató, Theo Saville bemutatta, hogyan is működik az általuk fejlesztett megoldás.

A CAM Assist mesterséges intelligencia-alapú szerszámpálya generálást képes megvalósítani, mely szükségtelenné teszi az aprólékos és időigényes kézi programozást. Az add-on a Fusion 360-ba és egyéb CAD rendszerekbe beépülve a megszokott idő töredéke alatt hozza létre a szerszámpályákat.

Látogatása során Dr. Mori, az iparág elismert szakértője első kézből láthatta a CloudNC CAM Assist szoftverének fejlett tulajdionságait működés közben. A CAM Assist képességeiről korábbi cikkünkben írtunk.

A CloudNC csapata Dr. Morival együttműködve egy alkatrész megmunkálását végezte el a CAM Assist segítségével, bemutatva, hogyan is integrálható a szoftver a szerszámgépekhez oly módon, hogy a precíziós alkatrészek legyártása se jelentsen akadályt.

A bemutató végeztével Dr. Mori megjegyezte: „Ez egy rendkívül innovatív megoldás, mely még több lehetőséget biztosít a gyártó vállalatok számára a magasabb profitabilitás eléréséhez. Ez a gépműhelyek jövője”

A CloudNC küldetése, hogy forradalmasítsa a gyártóipart azáltal, hogy az automatizált CAM-programozás erejét kihasználva egyszerűsíti és felgyorsítja a precíziós alkatrészek gyártását.

A tavaly nyáron elérhetővé vált CAM Assist egyedülálló szoftver a forgácsolás területén. A CloudNC szerint a megoldás kibővíti a lehetőségek tárházát és merőben átformálja azt, hogy a cégek hogyan fogják végezni megmunkálási feladataikat a jövőben. A hagyományos megmunkálási folyamatokat megreformáló technológia minden eddiginél egyszerűbbé teszi a precíziós gyártást.

ForrásCloudNC

További információ:

A CloudNC hivatalos honlapján

Megosztás

Papp Olivér

A CNCMedia alapító főszerkesztője. CAD szakértő. Legújabb generációs szerszámgépekről, technológiai fejlesztésekről, szoftveres megoldásokról, valamint legfontosabb hazai és külföldi rendezvényekről ír 2008 óta. 

Tags:

[
    ]