Prima Power Tech Flow 2024

A Prima Power szeretettel meghívja az év legjobban várt lemezipari eseményére: a TECH FLOW 2024-re! Két azonos témájú esemény közül választhatja ki az Önnek legszimpatikusabb helyszínt vagy időpontot. A bemutatók témája az acélajtók, a fehéráruk, valamint az élelmiszer és konyha berendezések és az acélbútor gyártók köré összpontosul.

Válasza ki az Önnek szimpatikus helyszínt és a dátumot:

Ebben az évben a TECH FLOW lehetőséget kínál arra, hogy két helyszín és időpont közül válasszon az azonos tematikájú nyílt napokra, csatlakozzon hozzánk Finnország nyugodt tájain márciusban a Finland Technology Centerben, vagy merüljön el az innovációban az olaszországi technológiai központunkban áprilisban.

Esemény részletei:

Március 12-14.: Finnország, Seinäjoki: Finland Technology Center

Április 16-18.: Olaszország, Collegno (TO): Italy Headquarter & Technology Center

Emelje magasabb szintre gyártási folyamatait:

Ne mulassza el ezt a lehetőséget, ami hozzásegítheti gyártási folyamatai forradalmasításához.
Foglalja le a helyét már most, és csatlakozzon hozzánk az Ön által preferált helyszínen a TECH FLOW 2024 rendezvényen.

Maradjon az iparági trendek élvonalában: bővítse a kapcsolati hálózatát és emelje magasabb szintre a vállalkozását!

Itt regisztrálhat: https://news.primapower.com/tech-flow-general-fi-en

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy részese legyen az ipar jövőjének. Találkozunk a TECH FLOW 2024-en!

A rendezvényen bemutatott technológiák:

Lyukasztás + Darabolás + Pufferelés + Hajlítás – PSBB gyártósor

Rugalmas gyártási rendszer – Automatikus gyártósor lyukasztó és daraboló egységgel és automatikus panelhajlítóval. A PSBB automatikusan készre hajlított, kiváló minőségű alkatrészekké dolgozza fel a nyers alapanyagokat és maximálisan biztosítja az energiatakarékos, rugalmas és sokoldalú gyártási folyamatot a programozástól a termelési jelentésig. A PSBB a panelgyártás piac szabványmegoldása.

Combi Genius + LSR szortírozó és rakodó robottal

Kombinált stancoló és lézervágó gép – A stancolás és a lézervágás kombinálása, és még sok minden más technológia egy gépben. Sokoldalúság, rugalmasság és verhetetlen termelékenység még a legösszetettebb formák és érzékeny anyagok esetében is.

Lézer Genius+ Combo Tower lézer toronnyal + PSR és szortírozó és rakodó robottal

2D lézervágás – Nagy termelékenységű 2D lézervágó gép, amely a 2D lézeres anyagáramlás automatizálására egy okos és rugalmas komissiózó és rakodó robottal (és egy rugalmas tárolórendszerrel integrált be- és kirakodási funkciókkal) van integrálva. Az eredmény folyamatos termelés, vágási megszakítások nélkül.

eP Genius szervo-elektromos élhajlító sorozat (csak a Finland Technology Centerben)

Élhajlítás – A Prima Power eP Genius a szervo-elektromos eP 1030 hajlítógép és egy automatikus szerszámcseretároló rendszer integrálásából áll. Ez a koncepció sokoldalúbb, gyorsabb és megbízhatóbb hajlítási megoldást kínál, amely kiküszöböli a gép kézi beállítását és, hogy a gépkezelő a hajlítási feladatok előkészítésére vesztegesse idejét és energiáját.

Night Train Genius raktár rendszer (csak a Finland Technology Centerben)

Raktár megoldás – Vezető technológiájú automatikus raktározási megoldás a rugalmas gyártási rendszerekhez. A Night Train FMS® automatizálja a létesítmény anyag- és információs rendszereit és a különböző gyártási fázisokat egyetlen rugalmas folyamatba egyesíti. A Night Train FMS® a Combi Geniushoz és a PSBB-hez is kapcsolódik bemutató termünkben.

eP szervo-elektromos élhajlító sorozat (csak az olaszországi központban és technológiai központban)

Élhajlítás – Az eP-sorozatú szervo-elektromos élhajlító nemcsak a kivételes megbízhatóság és a maximális termelékenység érdekében tervezték, hanem bármilyen gyártási igényt is ki tudnak elégíteni. Optimális megoldást jelentenek a HVAC, fém bútorok, készülékek, homlokzatok, elektromos panelek és minden olyan alkalmazás számára, ahol gyors és pontos gépre van szükség a termelékenység növeléséhez. A modern élhajlítóink alkalmasak arra, hogy önálló gépként, robottal együtt vagy automatizált sorok robotmegoldásaiba integrálva dolgozzanak.

Képek és forrásPrima Power

További információ:

Holczer Dávid – értékesítési vezető

+36 70 397 7388

david.holczer@primapower.com

Prima Power Central Europe Magyarországi Fióktelepe

Megosztás
[
    ]