Hogyan válasszunk szervohajtást egyszerűen? – webinár

Ingyenes Mitsubishi Electric Mérnök Workshop 2024. február 29-én.

Lenyűgözi a szervohajtások világa, és szívesen bővítené mérnöki tudását? Akkor itt az alkalom! A Mitsubishi Electric meghívja Önt exkluzív és ingyenes, Mérnök Workshopjába, amely a szervohajtásokkal foglalkozik.

Regisztráció az alábbi linken.

Mire számíthat:

  • A tehetetlenségi nyomaték megértése: az alapkoncepció és annak hatása a szervohajtás kiválasztására. Megvizsgáljuk az összefüggéseket, így könnyen optimalizálhatja rendszereit.
  • MR-J5 sorozat portfólió bemutatása: az MR-J5 sorozat széles portfóliója tehetetlenségi osztályonként kategorizálva. Szerezze meg a szükséges ismereteket ahhoz, hogy könnyedén kiválaszthassa az egyedi igényeinek megfelelő hajtásokat.
  • Motorok kiválasztása különféle alkalmazásokhoz: hogyan lehet könnyen kiválasztani a különböző alkalmazásokra szabott motorokat, növelve a hatékonyságot és a teljesítményt.
  • A hajtás kiválasztásának módszertana: a módszertan és a figyelembe veendő döntő tényezők. Szerezzen gyakorlati tippeket és iránymutatásokat, amelyek segítik Önt a projektjeihez szükséges optimális választások és döntések meghozatalában.
  • Ismerkedés a Motorizer szoftverrel: a Motorizer szoftver titkai és a többtengelyes alkalmazások hajtásainak kiválasztása könnyedén. Növelje szakértelmét és hatékonyságát az összetett rendszerek konfigurálásában.

Mikor? 2024. február 29. (csütörtök) 10:00 órakor

Regisztráljon és vegyen részt Ön is a Mitsubishi Electric ingyenes workshopján!

ForrásMitsubishi Electric

További információ:

A Mitsubishi Electric hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]