GROB Nyílt Napok – Az innováció és a technológia találkozása 2024-ben is

2024. április 16-19. között a GROB-WERKE mindelheim-i telephelyén szervezi hagyományos házi kiállítását. Élő gyártásbemutatók a 4- és 5-tengelyes megmunkálóközpontokon, automatizált megoldások, GROB-NET4INDUSTRY szolgáltatás, vezetett gyárlátogatások és további 60 társkiállító megoldása várja a látogatókat.

2024. április 16-19. között a GROB mindelheim-i telephelyére invitálja ügyfeleit és az érdeklődőket. A házi kiállítás keretében a vállalat bemutatja legújabb fejlesztéseit, gépeit és szolgáltatásait, továbbá 60 társkiállító sorakoztatja fel megoldásait az ipar számára.

Regisztráció a kiállításra az alábbi linken.

A kiállítás fókuszában számos innovatív megoldás áll, melyek a GROB szakértelmét és technológiai előrelátását tükrözik. Az 5-tengelyes univerzális megmunkálóközpontok kiemelt szerepet kapnak a 4 napos rendezvényen. Pontosságuk és hatékonyságuk számos iparág számára nagy előnyt jelentenek, köztük az autóipart vagy éppen az orvostechnikát.

A kiállítás keretében mutatkozik be a gépsorozat legújabb G920X modellje, amely kiváló választás a különböző extrudált profilok, nagyméretű akkumulátor egységek, valamint mega- és gigaöntvények gyártásához.

A GROB az automatizálás területén is számos olyan rendszert és megoldást mutat be, melyekkel ügyfeleik optimalizálhatják gyártásukat a maximális termelékenység érdekében, továbbá rugalmasan igazodhatnak a vevői igényekhez.

A vállalat az additív gyártás terén is nagy lépéseket ért el az elmúlt években. 3D fémnyomtatási megoldása az ipar különböző területein jelenthet megoldást, idő- és költségcsökkentés tekintetében. Ez az innovatív gyártástechnológia is megtekinthető lesz a mindelheim-i házi kiállításon.

A GROB-NET4INDUSTRY szolgáltatás egy másik izgalmas elem, amely bemutatásra kerül a kiállításon. Ez a digitális platform lehetővé teszi a gyártóknak a minden eddiginél pontosabb gépfelügyeletet, a termelékenység optimalizálását, valamint azt, hogy hozzájussanak a megfelelő gyártási adatokhoz. A GROB-NET4INDUSTRY Mindelheimben külön platformot kap, csak úgy, mint a szoftvermegoldások, az e-mobilitás, a használt/felújított gépek, a szervizszolgáltatások és a technológiai akadémia is.

A GROB mellett a rendezvényen 60 regisztrált társkiállító vesz részt és mutatja be megoldásait az ipari résztvevők számára. Olyan neves és piacvezető vállalatok prezentálják technológiai sokszínűségüket, mint a Horn, a Hainbuch, az Iscar, a Renishaw, a ROEMHELD, a SCHUNK, a Siemens, a ZEISS vagy éppen a Zoller.

Izgalmas kísérőprogramokkal is készül a GROB Mindelheimben. Cégbemutató és üzembejárás várja a látogatókat, melyek középpontjába a megmunkálás, az összeszerelés és az e-mobilitás témái kerülnek. A 4 nap alatt izgalmas nyereményjátékra is lesz lehetősége a látogatóknak, melynek eredményeit a 19-i zárónapon hirdetik ki.

Íme egy kis kedvcsináló a GROB 2023-as kiállításáról

A GROB házi kiállítása egy rendkívüli lehetőség a szakemberek és érdeklődők számára, hogy megismerjék a legújabb technológiai fejlesztéseket és megoldásokat az ipari megmunkálás terén. A GROB tovább kívánja erősíteni vezető szerepét az iparágban, magas színvonalú eseménye lehetőséget teremt a szakmai párbeszédre és kapcsolatok kialakítására a résztvevők között. Az 5-tengelyes gépek, az automatizáció és a GROB-NET4INDUSTRY szolgáltatások mind azt tükrözik, hogy a GROB elkötelezett a folyamatos innováció és a gyártás digitalizációja mellett.

ForrásGROB

További információ:

A GROB hivatalos honlapján.

Megosztás

Kelemen Dániel

A CNCMedia szerkesztője. Digitális gyártás szakértő. Legújabb generációs szerszámgépekről, szakmai interjúkról, szoftveres megoldásokról, valamint legfontosabb hazai és külföldi rendezvényekről ír 2020 óta. 

Tags:

[
    ]