Egyszerű felületmodellezés a 3DEXPERIENCE rendszerrel

Az xShape fejlett eszközöket kínál az online felületmodellezéshez, mely a SOLIDWORKS asztali CAD szoftverei felé is egyszerű átjárhatóságot biztosít.

Az xShape egy új generációs modellező eszköz, amely teljes egészében a böngészőben fut. Az xShape a 3DEXPERIENCE® platform 3D Sculptor részében található, és az összetett alakzatok és felületek létrehozásához új megközelítést alkalmaz. Tervezhet 100%-ban a felhőben, vagy integrálhatja xShape modelljeit a SOLIDWORKS® 3D CAD tervekbe.

A 3DEXPERIENCE olyan felhőalapú eszközöket ad a tervezők kezébe, mint például a felület- és parametrikus modellezés, algoritmusokkal segített tervezés, és még sok más. A felhőalapú rendszerben lehetővé válik a kollegákkal való munkamegosztás, valamint a létrehozott elemek egyszerűen átvihetőek a Solidworks CAD szoftverbe.

A Master Class keretein belül az online ismeretanyagokkal bárki elsajátíthatja a rendszer működését, legyen szó kezdő, középszintű, vagy haladó felhasználóról. A rendszer szem előtt tartja a gyors termékfejlesztéshez és iterációhoz szükséges eszközöket, így a különböző változatok próbálgatása után mindig egyszerű visszatérni egy előző verzióhoz. A későbbi 3D nyomtatáshoz is igazodva az xShape vizsgálati eszközökkel is rendelkezik, mellyel már előre megállapíthatjuk, hol vannak alátámasztást megkívánó felületek, valamint a szeletelés rétegvastagságának modellre gyakorolt hatását is szemügyre vehetjük.

A belső kollaborációs rendszernek hála az elvégzett munkákat azonnal megoszthatjuk a munkatársainkkal, vagy felettesünkkel, melyeket így nem kell a fájlrendszerekben keresgélni, azok azonnal jóváhagyásra kerülhetnek.

Képek és forrásSOLIDWORKS

További információ:

A 3DEXPERIENCE platformról az EuroSolid Zrt. hivatalos honlapján.

Az xShape Master Class megoldásról a SOLIDWORKS hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]