Csúcsminőségű szerszámgépek egyenesen Koreából – Hwacheon

A közel 80 éves múlttal rendelkező Hwacheon szerszámgépei a hagyományt, a minőséget és a technológiát ötvözik egymással.

Az 1945-ben, Kwon Seung Gwan által alapított Hwacheon úttörő és vezető szerepet tölt be a koreai szerszámgépiparban. A cég a világon az elsők között fejlesztett ki intelligens operációs rendszereket és automatizálási szoftvereket CNC szerszámgépekhez. A több mint fél évszázados tapasztalattal a háta mögött a Hwacheon erőssége a CNC-szerszámgépgyártás integrációjában is rejlik.

Hagyomány és technológia

A Hwacheon legfőbb versenyelőnye a folytonos kutatás-fejlesztésbe fektetett energiákban rejlik. Ennek köszönhetően képesek olyan kiváló minőségű gépeket gyártani, amelyek meghaladják az ügyfelek elvárásait. A több évtizedes tapasztalattal a gyártó a legnagyobb kihívásokkal is képes megbirkózni és szinergiát létrehozni a szerszámgépgyártás területén.

Öntött gépágyak

Gépeik tartósságának és pontosságának biztosítása érdekében a Hwacheon prémium minőségű nyersanyagokat és egyedülálló öntési technológiákat használ. A csúcsminőségű öntvényelemek, például gépágyak és más fő alkatrészek gyártása tanúsított eljárásokkal történik.

Hwacheon szakértelem és mesterség

Az évek során a Hwacheon elérte a legnagyobb pontosságot, amelyet csak tapasztalt mesterek kézi hántolással képesek elvégezni. Ez lehetővé teszi, hogy páratlan pontosságú szerszámgépeket építsenek, amelyek képesek elnyelni a rezgéseket és megadni a kellő stabilitást a megmunkálás során.

A vállalat a szerszámgépipar minden szegletét képes lefedni, kezdve az egyetemes esztergáktól, a több tengelyes, vízszintes és függőleges megmunkálóközpontokon keresztül, egészen a portál elrendezésű gépekig.

A Hwacheon gépek magyarországi képviseletét a CAPRO Kft. látja el, akik 2004 óta biztosítják a megfelelő szakmai hátteret, legyen szó géptelepítésről, automatizálási megoldásokról, vagy kiemelkedő szervízszolgáltatásról.

Képek és forrásHwacheon

További információ:

Az Hwacheon hivatalos honlapján.

vagy az alábbi elérhetőségek egyikén

CAPRO Kft.

+36-30/237-0648

info@capro.hu

Megosztás
[
    ]