A Mastercam felvásárolja a Cimquest viszonteladó céget

A Sandvik bejelentette, hogy megállapodást írt alá az amerikai Cimquest vállalat felvásárlásáról, amely így a Mastercam CAM-szoftver részévé válik. Az Egyesült Államokban, New Jerseyben található Cimquest már korábban is a Mastercam viszonteladói szerepét töltötte be.

„A Cimquest csatlakozásával folytatódik a Mastercam folyamatos befektetése a kereskedelmi hálózatunkba” – mondta Sandy Moffat, a Mastercam piacvezetője. „A Cimquest felvásárlásáról szóló megállapodás biztosítja, hogy a Mastercam megoldásainak ökoszisztémája a következő években is elérhető maradjon az ügyfélkörünk számára.”

A Cimquest felvásárlásáról szóló megállapodásnak köszönhetően tehetséggel, technológiával és sokszínűséggel bővülnek a Mastercam megoldásai. A Cimquest szolgáltatásai és support tevékenységei nagy elismerésre tettek szert a régióban, ezek a továbbiakban is elérhetők lesznek a felhasználók számára. A Cimquest csatlakozásával a Mastercam biztosítja, hogy megoldásai továbbra is elérhetőek maradjanak ügyfelei számára.

Rob Hassold, a Cimquest tulajdonosa a következőket nyilatkozta: „Nagyon lelkesek vagyunk, hogy aláírhattuk ezt az akvizíciós megállapodást a Mastercammal és a Sandvikkel. A Mastercam csapatához való csatlakozás lehetővé teszi számunkra, hogy továbbra is arra koncentráljunk, amihez a legjobban értünk: ügyfeleink kiszolgálására!”

A Sandvik vállalat 2021-ben vásárolta fel a Mastercam-et, amely azóta folyamatosan bővíti CAM-felhasználóknak szóló portfólióját. A növekedés jelen lépése értelmében a Cimquest szolgáltatásai is a Mastercam részét fogják képezni, ellenben nincs tervben, hogy az új akvizícióval megváltozna a vállalat külső beszállítóival, ügyfeleivel, viszonteladóival ápolt kapcsolata. Továbbra is a gyártás jövőjének alakítása a cél. A Sandvikhez tartozó Mastercam a jövőben is elkötelezett ökoszisztémájában elérhető eszközeinek és megoldásainak bővítése mellett, legyen szó organikus növekedésről vagy a Cimquest felvásárlásához hasonló lépésről.

ForrásMastercam

További információ:

A Mastercam hivatalos honlapján.

A Cimquest hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]