Úttörő partnerség a MachiningCloud és az MSC Industrial Supply között

Az együttműködés jelentős mérföldkövet jelent a MachiningCloud felhasználók számára, mivel mostantól közvetlenül a meglévő alkalmazáson belül vásárolhatnak szerszámokat az MSC Industrial Supply vállalattól.

A MachiningCloud, a vezető felhőalapú platform – amely a gyártók számára hozzáférést biztosít a legfrissebb forgácsolószerszám-termékadatokhoz – örömmel jelenti be stratégiai partnerségét az MSC Industrial Supply, Co. vállalattal, a fémmegmunkálási és karbantartási, javítási és üzemeltetési (MRO) termékek és szolgáltatások első számú forgalmazójával.

Ez az integráció egyszerűsíti a beszerzési folyamatot a gyártók számára, és egyablakos megoldást kínál a szerszámszükségletekre. A kibővített képességekkel a MachiningCloud-felhasználók példátlan hozzáférést kapnak az MSC kiváló minőségű szerszámkatalógusához, növelve a hatékonyságot és a termelékenységet a megmunkálóiparban.

„A MachiningCloud-nál mindig is az volt a küldetésünk, hogy leegyszerűsítsük és optimalizáljuk a szerszámválasztási és beszerzési folyamatot a gyártók számára. Az MSC Industrial Supply, Co. integrálása a MachiningCloud alkalmazásba bizonyítja elkötelezettségünket, hogy átfogó megoldásokat kínálunk a megmunkálóipar számára. Ez az együttműködés lehetővé teszi felhasználóink számára, hogy zökkenőmentesen hozzáférjenek a csúcsminőségű szerszámválasztékhoz, ezzel is növelve kapacitásukat és képességeiket.” – jegyezte meg Dan Frayssinet, a MachiningCloud alapítója és elnöke.

„Örömmel egyesítjük erőinket a MachiningCloud-dal, széleskörű termékkínálatunkat közvetlenül a gyártóközösség kezébe juttatva. Ez a partnerség tükrözi az innováció és az ügyfelek elégedettsége iránti elkötelezettségünket. Az integráció révén célunk, hogy egyszerűsítsük a szerszámválasztási és beszerzési folyamatot, hatékonyabb és felhasználóbarátabb élményt nyújtva ügyfeleink számára.” – mondta Jamie Goettler, az MSC Industrial Supply, Co. értékesítési és innovációs igazgatója.

A MachiningCloud és az MSC Industrial Supply, Co. partnersége jelentős előrelépést jelent a gyártók szerszámbeszerzésének forradalmasításában. Mivel a megmunkálóipar folyamatosan fejlődik, ez az együttműködés összhangban van mindkét vállalat elkötelezettségével a gyártási folyamatok hatékonyságának, hozzáférhetőségének és kiválóságának előmozdítása iránt.

A MachiningCloud-ról és az MSC Industrial Supply, Co. vállalattal való partnerségéről további információkat a www.MachiningCloud.com oldalon talál.

Forrás: https://www.streetinsider.com/PRNewswire/MachiningCloud+Announces+Groundbreaking+Partnership+with+MSC+Industrial+Supply,+Co./22579381.html

Megosztás
[
    ]