Új DrillMeister fúrófejek a moduláris TungMeister szerszámtestekhez

A Tungaloy három új DrillMeister fúrófeje modulárisan csatlakoztatható a TungMeister szerszámtestekhez.

A DrillMeister cserélhető fejű fúrórendszer egyesíti a tömör keményfém fúrók pontosságát a moduláris szerszámok rugalmasságával. A cserélhető fúrófejek öt különböző szabványos geometriában kaphatók. Található közöttük általános célra szánt DMP, valamint nagy pontosságú DMC fúrófej is, amelyet a különböző anyagcsoportokban lévő furatok átmérőjének és mélységének széles skálájához terveztek.

A TungFlex moduláris szerszámrendszer széleskörű választékának sikerét követően az új TungMeister csatlakozással elérhető moduláris DrillMeister fúrók lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy optimalizált és személyre szabott szerszámhosszúságot alakítsanak ki, minimalizálva a túlnyúlást a többorsós és hosszesztergákon végzett furatkészítési műveleteknél.

Az új TID065S06-2, TID085S06-2 és TID105S08-2 mind 2xD hosszúságban érhetők el, 6,5 mm (.256″), 8,5 mm (.335″), illetve 10,9 mm (.429″) átmérőhöz tervezve. A meglévő DrillMeister fúrófejek illeszkednek ezekhez az új moduláris fúrókhoz, melyek ideálisak az M8, M10 és M12 metrikus menetek előfúrásához.

ForrásTungaloy

További információ:

A DrillMeister termék hivatalos oldalán.

A DrillMeister online katalógusában.

Megosztás
[
    ]