SPS – Smart Production Solutions Guangzhou néven tér vissza 2024-ben a SIAF

A Smart Production Solutions Guangzhou, korábbi nevén SIAF, 2024. március 4-6. között visszatér a Guangzhou-i China Import and Export Fair Complexbe. Az elmúlt 14 évben a kiállítás biztos beszerzési platformot kínált a dél-kínai gyártópiacra belépni kívánó vállalatok számára. A kiállítás átnevezése egy megújult koncepciót jelent, amely tükrözi a régión belüli fejlődést, ugyanakkor a világszerte elismert SPS márka hivatalos tagjává emeli. Ezzel a változással az SPS - Smart Production Solutions Guangzhou és a németországi SPS összefog, megkönnyítve az erőforrások és a szakértelem áramlását a márka keretében működő kiállítások között.

A kiállítás átnevezése hangsúlyozza az SPS – Smart Production Solutions Guangzhou növekvő befolyását az intelligens gyártóiparban. Az SPS-hez való csatlakozással a kiállítás kihasználhatja a globális erőforrásokat és jobban együttműködhet a márkanév alatt működő más vásárokkal. A stratégiai lépés célja, hogy nemzetközi szinten is felhívja a figyelmet a kiállításra, és lehetővé tegye az iparág számára a lehetőségek szélesebb skálájának megismerését.

Nagyszabású ambíciók, visszatérő kiállítók

Az előző évekhez hasonlóan a vásár páratlan platformot kínál a kiállítóknak, hogy bemutathassák legmodernebb technológiáik széles skáláját: hajtásrendszereket és mozgásvezérléseket, érzékelő technológiákat, a legmodernebb vezérlőket, interfészeket (köztük ember-gép interfészeket is), mechanikai megoldásokat, az ipari kommunikáció legújabb vívmányait, gyártási szoftvereket és még sok mást. A közelgő kiállítás összesen 30.000 m2-es alapterületen a komplexum három csarnokában várhatóan több mint 500 kiállítót vonultat majd fel.

A kiállító helyek 40%-a már most le van foglalva, ezzel az iparág óriási mértékben támogatja a megújult vásárt. A részvételüket megerősítők közel 60%-a visszatérő kiállító a SIAF-ről. Ez az arány pedig rávilágít arra, hogy az iparági résztvevők továbbra is hisznek a rendezvény sikerében.  

A vezető vállalatok közül többen megerősítették részvételüket: az Amila, Andeawell, Biduk, Binder, Bonfiglioli, Cableforece, Controlway, Coolmay, Daheng, Datalogic, Defuro, Degson, Dinkle, Espe, Fulling Motor, Haiwell, Controlway, Daheng, Datalogic, Defuro, Degson, Dinkle, Espe, Fulling Motor, Haiwell, Hankai, Hongrun, Huayifeng, LR-Link, Lanbao, Marvtech, Matribox, Meijidenki, Mind Vision, Murrplastik, Odot, Para-Ent, Pepperl+Fuchs, Senpum, Shijie Intelligent, Sipeize Intelligent, Tianli, Utek, Velle, Windoo, Zhunlian és még sokan mások.

Szakértői ismeretek egy átfogóbb élmény érdekében

A vásár szervezői végső soron azt tervezik, hogy a kiállítás az intelligens automatizálás legnagyobb európai szakvásárának, a nürnbergi SPS-nek a kiegészítő programjává válik. Akárcsak testvérrendezvénye, a Guangzhou-i szakvásár központi témája is a “Bringing automation to life” lesz. Ezt a víziót követve a kiállítás lehetőséget biztosít a látogatóknak egyrészt, hogy kapcsolatokat építsenek és tudást cseréljenek, másrészt, hogy naprakészek maradjanak az automatizálást illetően, mindezekkel elősegítve az automatizált megoldások elterjedését a dél-kínai feldolgozóiparban.

E célok további támogatására a Guangzhou-i szervezők szakértői bizottságot hoznak létre, amely a németországi SPS példáját követi. Az iparági szakértőkből és a vezető kiállítók képviselőiből álló bizottság értékes betekintést nyújt a szervezőknek a piac fejlődésébe, és biztosítja, hogy a szakvásár eleget tegyen a kiállítók és látogatók változó igényeinek. Az SPS márkanév alatt rendelkezésre álló további erőforrásokat kihasználva a bizottság kulcsszerepet játszik a vásár gazdag kísérőprogramját adó fórumok és szemináriumok összeállításában is. A résztvevő bizottsági tagok listája a közeljövőben lesz elérhető.

Képek és forrásMesse Frankfurt

További információ:

A kiállítás hivatalos honlapján.

Megosztás

Kelemen Dániel

A CNCMedia szerkesztője. Digitális gyártás szakértő. Legújabb generációs szerszámgépekről, szakmai interjúkról, szoftveres megoldásokról, valamint legfontosabb hazai és külföldi rendezvényekről ír 2020 óta. 

Tags:

[
    ]