NORTEC 2024 – Középpontban a fémmegmunkálás

A NORTEC 2024 szakvásár január 23. és 26. között nyitja meg kapuit a németországi Hamburgban. A Messe Stuttgart és VDW közös eseményén 180 kiállító sorakozik fel, lefedve ezzel a fémmegmunkálás teljes értékláncát.

A NORTEC 2022 vásárcsarnoka

Ugyan még csak most fordítottuk át naptárunkat 2024-re, a Messe Stuttgart és a VDW (Német Szerszámgépgyártók Szövetsége) máris közös rendezéssel hozza el a NORTEC szakvásárt 2024 január 23. és 26. között a németországi Hamburgba. A 4 napos eseményen 180 kiállító mutatja be megoldásait, innovációt a fémmegmunkálás teljes területén.

Így az, aki esetleg 2023-ban nem jutott el valamilyen oknál fogva ipari kiállításra, rögtön év elején pótolhatja ezt, és testközelből tapasztalhatja meg az ipari gyártók újdonságait! A szakvásáron a A1-s csarnok standjain kívül számos termékpremier és kísérőprogram várja a látogatókat.

Információ a kiállításról és regisztráció az alábbi linken.

A NORTEC 2024 a fémmegmunkálás teljes értékláncát felsorakoztatja: a tervezéstől a szimuláción, IT szektoron és logisztikán keresztül egészen a minőségellenőrzésig és szervizszolgáltatásokig. Gépek és berendezések, szerszámok és eszközök, vezérlés és méréstechnikai megoldások sora várja a látogatókat. A szakvásáron lehetőség nyílik a kkv-k számára, hogy az iparág szakembereitől személyesen értesüljenek a legújabb megoldásokról, fejlesztésekről.

Változatos programkínálat

A hamburgi szakvásár a kiállított termékek mellett lenyűgöző kísérőprogramot ígér. „A Messe Stuttgart és a VDW, avagy a NORTEC közös szervezői, szorosan együttműködnek megbízható partnerintézményekkel, amelyek már most is nagy tapasztalattal rendelkeznek a célpiacok igényeit illetően, megszervezve az egyes programpontokat” – magyarázza Dr. Markus Heering, a frankfurti VDW (Német Szerszámgépgyártók Szövetsége) ügyvezető igazgatója. „A NORTEC programja az iparágon belüli aktuális témákra összpontosít, mint például az ellátási láncok, a készséghiány és a speciális ágazatok gyártási lehetőségei, amelyek mindegyike változatos formában kerül bemutatásra.”

Íme néhány kísérőprogramok az iparági témákra összpontosítva:

  • modern fémmegmunkálás lézerrel, marással, hajlítással, lemezalakítással és egyéb gyártási technológiákkal,
  • előadások az elektronikai gyártási program (FED) jóvoltából, melyek az összeszerelés területeire fókuszálnak, az alkatrészösszeszereléstől a bevonatoláson át egészen a gyártási folyamatokig,
  • külön kialakított terület a start-up vállalkozások számára, ahol bemutathatják naprakész megoldásaikat,
  • innovatív technológiák és oktatási módszerek egyesülése egy versenyautón keresztül, a Hamburgi Műszaki Egyetem Formula Student csapata jóvoltából,
  • valamint számos szakmai előadás és workshop az Auditorium és Speakers’ Corner színpadokon.

„A NORTEC 2024 szervezésével, a rendezvény sikerével kívánjuk elérni, hogy 2026-ban is a lehető legjobb körülmények között rendezhessük meg újra a szakvásárt.” – zárja Markus Heering.

ForrásNORTEC

További információ:

A NORTEC hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]