Meghívó a Kontron ESPRIT EDGE Akadémia rendezvényére

A Kontron 2024. február 15-én tartja meg az ESPRIT EDGE magyarországi ősbemutatóját az „ESPRIT EDGE Akadémia” rendezvény keretében.

Tisztelettel meghívjuk Önt és érdeklődő munkatársait az “ESPRIT EDGE Akadémia” c. rendezvényünkre, az ESPRIT EDGE magyarországi ősbemutatójára!

Időpont: 2024. február 15. csütörtök 8:00-13:00
Helyszín: Abacus Business & Wellness**** hotel 2053 Herceghalom, Gesztenyés út 3.

Részletes program és regisztráció az alábbi linken.

A Hexagon a tavalyi EMO kiállításon jelentette be az ESPRIT EDGE szoftvert, ami az utóbbi évek talán legnagyobb hatású változását idézi elő a CAM piacon.

Az ESPRIT EDGE az ESPRIT TNG szoftver evolúciója, az ESPRIT és EDGECAM DNS-ének kombinálásával jelentős előnyöket biztosít a CNC programozáshoz a gyártási folyamat során, megnövelt hatékonysággal, precizitással és automatizálással. 

Jöjjön el, és ismerje meg az alkatrészgyártás jövőjét, nyisson új távlatokat gyártási környezetében! Térjen át a Hexagon vezető, új generációs CAM szoftverére, profitáljon a fejlett technológiából és a rendezvényen ismertetendő vonzó upgrade ajánlatainkból.

Építsen a Kontron 15 éves ESPRIT tudására, aknázza ki az atombiztos poszt-processzoraink által nyújtott előnyöket és hozza ki a maximumot a drága megmunkáló berendezéseiből.

A rendezvényen professzionális ESPRIT EDGE megoldásokat mutatunk be az esztergálás, a nagysebességű marás, svájci esztergák, huzalos szikraforgácsolás, kombinált forgácsoló és 3D-s nyomtató gépek területéről.

A rendezvényre ipari cégek, és oktatási intézmények aktív képviselőit várjuk:

  • gyártással foglalkozó vezetőket, CAM mérnököket
  • műszaki oktatási intézmények gyártást oktató tanárait

A részvétel díjmentes, de előzetes, hiánytalan online regisztrációhoz kötött.

ForrásKontron

További információ:

A Kontron hivatalos honlapján.

Megosztás

Kelemen Dániel

A CNCMedia szerkesztője. Digitális gyártás szakértő. Legújabb generációs szerszámgépekről, szakmai interjúkról, szoftveres megoldásokról, valamint legfontosabb hazai és külföldi rendezvényekről ír 2020 óta. 

Tags:

[
    ]