FELHÍVÁS – VII. SOLIDWORKS Országos Diákverseny

A 2024-es SOLIDWORKS CAD tervező versenyre két kategóriában várja a jelentkezőket az EuroSolid Zrt. A CAD-es pályamunkákkal március 11-ig lehet nevezni!

Az EuroSolid Zrt.  ismét országos SOLIDWORKS versenyt hirdet középiskolás és felsőoktatásban tanuló diákok részére. A verseny célja a magyarországi SOLIDWORKS-öt tanuló diákok munkáinak bemutatása, a szakmai elismertség növelése és a közösségépítés.

Nevezési határidő: 2024. 03. 11. (hétfő) 23:59

A SOLIDWORKS kategóriában való részvétel feltételei:

  • Érvényes tanulói jogviszony
  • Pályamunka SOLIDWORKS-ben készített modellel
  • Rövid leírás az elkészített projektről
  • A projekt magában foglalja a 3D-s adatok létrehozását és elküldését – beleértve az összes alkatrész és összeállítás modelljét.

A SOLIDWORKS ingyenes diákverzióját az alább linken lehet igényelni.

Formai követelmények:

  • a feladatok leadása tömörített állományként (.zip)
  • a fájl neve tartalmazza a pályázó nevét és az iskola rövidítését (pl.: vezeteknev_keresztnev_iskola.zip)
  • a tömörített állomány tartalmazzon egy .txt kiterjesztésű fájlt, melyben felsorolásra kerül a pályázó és iskolája neve, címe, elérhetősége, pályázó email címe, valamint a pályázatban elküldött fájlok listája, továbbá csatolva a diákigazolvány szkennelt változata
  • a pályamunkákat a sw2024verseny@eurosolid.hu e-mail címre kell beküldeni (wetransfer.com-on keresztül)
  • javasoljuk a Fájl/Pack and Go funkciót a csomagoláshoz

Részletes versenykiírás az alábbi linken.

Verseny menete:

1. Regisztráció

2024 március 11-ig küldd el a CAD pályamunkádat a sw2024verseny@eurosolid.hu e-mail címre wetransfer.com-on keresztül. Középiskolásoknak 50MB, egyetemistáknak/fősikoláknak 100MB-nál nagyobb ne legyen az elküldendő anyag. A pályamunkádnál feltünteted a nevedet, elérhetőséged, oktatási intézményed nevét. A beküldött anyag tartalmazza projekted SOLIDWORKS-ben készített modelljét és egy rövid leírást a tervezett tárgyról.

2. Zsűrizés, első forduló

A szakmai zsűri kiválasztja a beérkezett anyagokból a legjobb pályamunkákat, melynek eredményeiről 2024 március 28-ig értesíti a versenyben résztvevőket.

3. Döntő, díjátadó

A döntőre 2024 április 5-én kerül sor Budapesten egy rendezvény keretében. A döntőben egy modellezési feladatot adott időn belül kell majd elvégezni.

Díjazás (a döntő napján): Értékes nyeremények kategóriánként (külön díjazva a középiskolásokat és a felsőoktatásban tanulókat).

Pályaművek publikálása: A regisztráció elküldésével a jelentkezők beleegyeznek, hogy beküldött pályaműveiket az EuroSolid Zrt. a honlapján, közösségimédia oldalain és hírlevelében publikálhassa, megoszthassa.

Az EuroSolid a versenykiírással és lebonyolítással kapcsolatos bármilyen változtatás jogát fenntartja!

ForrásEuroSolid

További információ:

Az EuroSolid Zrt. hivatalos honlapján.

A SOLIDWORKS 2024-es diákverseny hivatalos honlapján.

Megosztás

Kelemen Dániel

A CNCMedia szerkesztője. Digitális gyártás szakértő. Legújabb generációs szerszámgépekről, szakmai interjúkról, szoftveres megoldásokról, valamint legfontosabb hazai és külföldi rendezvényekről ír 2020 óta. 

Tags:

[
    ]