A 32. BIEMH középpontjában a nagy gépek állnak majd

Az idei BIEMH igazi ipari és technológiai látványosságnak ígérkezik, ahol június 3. és 7. között vitathatatlanul a gépeké lesz a főszerep. A fejlett gyártás vezető kiállítása, a BIEMH már most megerősítette az ágazat vezető vállalatainak részvételét.

A résztvevő kiállítók közé tartoznak többek között olyan nevek, mint a DANOBAT, SORALUCE, IBARMIA, ZAYER, NICOLAS CORREA, INTERMAHER, MAQUINSER, MAQUINA CENTER, DAUNERT, DELTECO, BLM, AMADA, TRUMPF, TECOI, TCI, GEMINIS és LAGUN. Ezenkívül figyelemre méltó azoknak a vállalatoknak a visszatérése, amelyek különböző okok miatt nem vettek részt a korábbi rendezvényeken: A JUARISTI, ISCAR, IZAR, BAHCO, OXYSER, PANATEC, EHAFF és IRAUPEN csak néhány közülük.

A modern gépek mellett az automatizálásra, a robotikára és a digitalizációra is kiemelt figyelem hárul. Ezek az ágazatok, amelyek nemcsak a hatékonyság javításához járulnak hozzá, hanem a minőséget, az innovációt, a rugalmasságot és a versenyképességet is növelik. Az erről a területről érkező vállalatok a kiállítók mintegy 30%-át teszik ki.

A BIEMH 2024 kiállítást a következő ágazatok egészítik ki: szerszámok, tartozékok, alkatrészek, méréstechnika és gyártási szolgáltatások, így átfogó és változatos képet nyújtanak a fejlett ipar legújabb innovációiról és megoldásairól. Annak érdekében, hogy a legérdekesebb szakmai látogatók részvétele garantált legyen a vásáron, a VIP-program a meghívott vásárlók számára ismét a BIEMH egyik legfontosabb eleme lesz. A rendezvényt jelenleg közel 150 országban népszerűsítik, különös tekintettel az olyan területekre, mint Mexikó, USA, Kanada, Olaszország, Törökország, India, Franciaország, Portugália, Németország, Egyesült Királyság, Skandináv országok, Svájc, Kína, Csehország és Lengyelország.

Ezen túlmenően, és azzal a céllal, hogy vezető platformot biztosítson az ágazat kihívásainak és lehetőségeinek kezelésére, a BIEMH 2024 széleskörű és tartalmas programot kínál, amely elemzésekre, vitákra és kapcsolatépítési lehetőségekre terjed ki. A rendezvény egyik kiemelt eseménye a kongresszusi szekció – BIEMH Talks – lesz, amely három napon keresztül és neves nemzetközi szakértők segítségével többek között az automatizálással, a robotikával, az ipar digitális átalakulásával, valamint az additív gyártással és a 3D nyomtatással kapcsolatos technológiákkal foglalkozik.

A BIEMH-el párhuzamosan június 3. és 7. között a BEC csarnokaiban kerül megrendezésre a BeDIGITAL új rendezvénye, amely kizárólag a digitális technológiák ipari alkalmazásának szentelt fórum; az ADDITƐD, Spanyolország vezető ipari kiállítása az additív gyártás és a 3D nyomtatás területén, valamint a WORKinn Talent Hub, egy foglalkoztatási fórum és átfogó tehetségkutató tér.

ForrásBIEMH

További információ:

A BIEMH hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]