Partneri együttműködést jelentett be a ModuleWorks és a Mitsubishi Electric

A digitális gyártóipari szoftverkomponensek vezető forgalmazója, a ModuleWorks bejelentette, hogy stratégiai partnerprogramja új taggal bővült, méghozzá a Mitsubishi Electric vállalattal.

Yavuz Murtezaoglu, a ModuleWorks alapítója és ügyvezető igazgatója (balra) és Yoshihiro Oniuda, a Mitsubishi Electric DX Promotion Project Group vezetője (jobbra) megállapodnak a partnerségről a ModuleWorks aacheni székhelyén, Németországban.

A ModuleWorks által kezdeményezett stratégiai partnerprogram lényege, hogy a programban részt vevő kulcsfontosságú technológiai vállalatok közötti együttműködés, valamint az innovációra való törekvés ösztönözze az intelligens és integrált gyártási megoldások fejlesztését. A ModuleWorks folyamatosan bővülő partnerhálózatának legújabb tagja a Mitsubishi Electric.

A Mitsubishi Electric már korábban is együttműködött a ModuleWorks-szel üzemcsarnokok digitalizációs stratégiája kapcsán. A stratégiai partnerprogramhoz való csatlakozásával a Mitsubishi kisebbségi részesedést szerez a ModuleWorks tőkéjében, amely mindkét vállalat számára fokozott együttműködést tesz lehetővé, ezzel felgyorsítva a Mitsubishi következő generációs automatizálási és ipari vezérlési megoldásainak fejlesztését.

„Automatizálási rendszerekre vonatkozó üzleti stratégiánk részeként célunk, hogy segítsünk megoldani a modern társadalom különböző kihívásait” – mondta Toshie Takeuchi, a Mitsubishi Electric gyárautomatizálási rendszerek csoportjának elnöke. „A partnerségi és beruházási megállapodás eredményeként olyan megoldásokat remélünk, melyek megkönnyítik a felhasználók életét, ezzel kezelve a munkaerőhiány problémáját, illetve a teljes mérnöki láncban jelen lévő tudásátadáshoz hasonló kihívásokat.”

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a Mitsubishi Electric csatlakozott stratégiai partnerprogramunkhoz” – mondta Dr. Yavuz Murtezaoglu, a ModuleWorks alapítója és ügyvezető igazgatója. „A szoros együttműködés felgyorsítja a technológiai fejlődést és elősegíti a gyártás digitális átalakulását. Izgalmas új fejlesztések elé nézünk a technológiáink terén”.

ForrásModuleWorks

További információ:

A ModuleWorks hivatalos honlapján.

A Mitsubishi Electric hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]