Az RS Group a Siemens EDA szimulációs technológiáját választja az új felhőalapú DesignSpark Circuit Simulatorhoz

A Siemens PartQuest szoftver által támogatott RS DesignSpark Circuit Simulator egy átfogó, felhőalapú környezetet biztosít az elektronikus/mechatronikai áramkörök és rendszerek tervezéséhez, modellezéséhez, szimulálásához és elemzéséhez. Az újításnak köszönhetően 1,3 millió felhasználó számára válik lehetővé az új DesignSpark Circuit Simulator eszközök használata.

A Siemens Digital Industries Software bejelentette, hogy a több mint 1,1 millió ipari ügyfél számára termék- és szolgáltatási megoldásokat kínáló globális vállalat, az RS Group plc a Siemens-t választotta elektronikus tervautomatizálási (EDA) szolgáltatópartnerének az új, felhőalapú DesignSpark Circuit Simulator eszközéhez, amely a felhasználók számára lehetővé teszi a tervezési folyamat racionalizálását.

Az RS egy széleskörű műszaki és piaci felmérést követően a Siemens PartQuest™ szoftverét választotta a DesignSpark Circuit Simulator eszközeinek legújabb generációjához szükséges alaptechnológiaként. A PartQuest™ egy felhőalapú áramkör-szimulációs eszköz, amely támogatja az analóg, digitális, vegyes jelzésű és multidomain terveket. Ezzel a lépéssel a DesignSpark az 1,3 milliós mérnöki közössége számára átfogó környezetet biztosít az elektronikus és mechatronikai áramkörök és rendszerek tervezéséhez, modellezéséhez, szimulálásához és elemzéséhez.

„Az RS DesignSpark víziója az, hogy oktassa, támogassa, ösztönözze és képessé tegye a mérnököket arra, hogy felelősségteljesen tervezzenek egy jobb világért” – mondta Mike Bray, az RS Group DesignSpark innovációs alelnöke. „A most elérhető DesignSpark Circuit Simulator megfelelő eszközkészlettel rendelkezik ahhoz, hogy segítse széleskörű közösségünket a termelékenység javításában és az innováció gyorsabb megvalósításában. A Siemens bebizonyította, hogy rendelkezik a legmodernebb felhőtechnológiával, amelyre szükségünk van víziónk eléréséhez.”

„A Siemens-nél örülünk annak, hogy az RS a DesignSpark platform kulcsfontosságú technológiai partnerének választott minket” – mondta AJ Incorvaia, a Siemens Digital Industries Software elektronikai lapkarendszerekért felelős vezető alelnöke. „A DesignSpark Circuit Simulator robusztus áramköri tervezési és szimulációs erőforrásokat kínál a fejlett technológiák és megoldások iránt érdeklődő felhasználói számára. Ezen megoldásokkal a végtermékek egy kölcsönös tudásmegosztást támogató környezetben jöhetnek létre.”

ForrásSiemens

További információ:

A Siemens PartQuest™ szoftver hivatalos honlapján.

Az RS DesignSpark Circuit Simulator hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]