Az AI-alapú folyamat segítségével a CAD-modellek létrehozása órákról másodpercekre csökken

Az Ultra Librarian fejlesztése saját bevallásuk szerint drámaian csökkenti a CAD modellezési időket, az új mesterséges intelligencia által vezérelt módszertanon keresztül.

Az Ultra Librarian® a világ legnagyobb CAD könyvtárszolgáltatója bejelentette, hogy kifejlesztett egy új, mesterséges intelligencia vezérelt CAD modellező motort, amely drasztikusan csökkenti a CAD modellek létrehozásához szükséges időt. Ez az új technológia kihasználja az Ultra Librarian CAD-modellezésben szerzett széleskörű szakértelmét, ezáltal a kézi CAD-modellezés nemsokára már a múlté lesz.

„Nagyon örülünk ennek az új képességnek” – mondta Frank Frank, az Ultra Librarian vezető fejlesztője. „A mesterséges intelligencia kihasználása 20-30-szoros teljesítménynövekedést mutat a manuális módszerekhez képest, ami lehetővé teszi számunkra, hogy tovább gyorsítsuk modellépítési tevékenységeinket.”

Az Ultra Librarian csapata az új AI modelleket az Ultra Librarianon keresztül jelenleg elérhető több mint 16 millió CAD-modellből álló kiterjedt, ellenőrzött könyvtárukon képezte ki. Ez lehetővé teszi a csapat számára, hogy az AI-motort úgy hangolja és fejlessze, hogy az képes legyen kezelni a gyártók alkatrészadatai között meglévő számtalan variációt és különbséget.

„A világ legnagyobb, ellenőrzött CAD-modellekből álló könyvtárának megléte valóban segített nekünk abban, hogy gyorsan fejlesszük és validáljuk a mesterséges intelligencia tanulási modelljeit” – mondta Frank. „A csapat már most további felhasználási területeket keres, hogy a CAD-modellezés eszközét a fejlesztés előrehaladtával egyre több helyen kiaknázhassuk.”

Az új, mesterséges intelligencia vezérelt CAD-modellező motor 2024 elején lesz elérhető ingyenes bétaverzióban. Az Ultra Librarian csapata a PCB West kiállításon is részt vesz, hogy bemutassák a látogatóknak új képességüket. Az érdeklődőknek már előzetesen lehetősége van regisztrálni az ingyenes béta programra.

További információkért és a bétaprogramra való jelentkezéshez látogasson el a https://go.ultralibrarian.com/AI-Beta-Signup weboldalra.

ForrásUltra Librarian

Megosztás
[
    ]