A Future of Connectivity Area bemutatja a gépek jövőbeli kommunikációját

A hálózatba kapcsolódás és annak jövőbeli fejlődése a termelés minden területére hatással lesz, beleértve a tervezést, a folyamatoptimalizálást és a minőségbiztosítást. A gépek egymással való kommunikációjának módszerei ezért kulcsfontosságúak a gyártók és az ügyfelek számára egyaránt. Éppen ezért a ma kezdődő EMO Hannover 2023 külön standot szentel az iparági szereplők számára fontos témának.

„A látogatók a 9-es pavilon H22-es standján betekintést nyerhetnek a legújabb termékekbe és innovációkba” – ígéri Dr. Wilfried Schäfer, az EMO-t szervező VDW ügyvezető igazgatója. „Ez a legjobb hely mindazok számára, akik első kézből szeretnék megtapasztalni az Ipar 4.0, a gépi tanulás, a prediktív karbantartás, az Industrial Internet of Things (IIoT) és még sok más témakört.”

Dr. Wilfried Schäfer

15 ipari és kutatási tevékenységet végző kiállító mutatja be a legjobb termékeket és szolgáltatásokat közel 500 m²-es területen. A kiállító cégek közé tartoznak az Algra S.p.A., az ASM Technologies Limited, a Coscom Computer GmbH, az EIT Manufacturing Central gGmbH, az Institute of Production Engineering and Machine Tools of Gottfried Wilhelm Leibniz University Hannover, a Konradin-Verlag Robert Kohlhammer GmbH, a MC Technologies GmbH, a Maschinenfabrik Reinhausen GmbH, az RWTH Aachen University, a Siemens AG, a Smartes Teknoloji Yazilim Dan. San. Tic. Ltd. Şti., a Spanflug Technologies GmbH, az SSV Software Systems GmbH és a T-Systems International.

Nico Hartmann

A müncheni Microsoft Deutschland GmbH is részt vesz a rendezvényen. Nico Hartmann, a gyártás iparági vezetője elmondta:

„Örömmel veszünk részt az EMO Hannover 2023-on. Ez a döntés tükrözi folyamatos elkötelezettségünket a gyártóipar digitális átalakulásának támogatása iránt. Az EMO Hannover 2023 kiváló lehetőséget jelent legújabb technológiáink és megoldásaink bemutatására. Büszkék vagyunk arra, hogy segíthetünk ügyfeleinknek termelékenységük növelésében, üzleti folyamataik optimalizálásában és felhőalapú üzleti modellek kialakításában. Alig várjuk, hogy az EMO Hannover 2023-as kiállításon megerősítsük partnerkapcsolatainkat ügyfeleinkkel és más vezető ipari vállalatokkal, és együtt dolgozhassunk velük a gyártás jövőjének alakításán.”

Ariane Wahrmann

Ariane Wahrmann, a müncheni Spanflug Technologies GmbH marketingvezetője is tudja, hogy a Future of Connectivity Area kiváló platformot kínál a kis- és középvállalkozások és az induló vállalkozások számára is:

„Kiállítói csapatunk izgatottan várja a hannoveri EMO-n való részvételt. 2019-ben mutattuk be először a Startup Area-ban a megmunkálóvállalatoknak szánt számítási szoftverünket, és nagyon örültünk a pozitív visszhangtnak. Idén nemcsak a kiállításon való jelenlétünket bővítettük ki, hanem a jelentősen továbbfejlesztett ‘Spanflug Make’ megoldáscsomagot is bemutatjuk. A szoftver legújabb verziója már a teljes árajánlatadási folyamatot lefedi – a kezdeti kéréstől az ügyfél által elkészített árajánlatig. Emellett mostantól számos hozzáadott értekkel bővült funkciót is kínálunk, például a szükséges készletek hatékony beszerzését.”

A Future of Connectivity Area-val kapcsolatos további információkért keressék fel az EMO Hannover weboldalának „Future Insights” felületét:

https://emo-hannover.de/future-of-connectivity

ForrásEMO

Megosztás

Kelemen Dániel

A CNCMedia szerkesztője. Digitális gyártás szakértő. Legújabb generációs szerszámgépekről, szakmai interjúkról, szoftveres megoldásokról, valamint legfontosabb hazai és külföldi rendezvényekről ír 2020 óta. 

Tags:

[
    ]