Növekedés új emberekkel

Az AMADA WELD TECH bővíti értékesítői és marketing csapatát.

Az AMADA WELD TECH bővíti marketing és értékesítői csapatát, amely szükséges lépés ahhoz, hogy a vállalat lépést tudjon tartani az elmúlt évek növekedésével. „Célunk, hogy a két új belépő, illetve két régóta nálunk dolgozó, de új szerepkört kapó munkavállalónk segítségével minél jobban támogassuk ügyfeleinket, illetve a lehető legjobban kihasználjuk a piaci lehetőségeket.” – nyilatkozta Dave Fawcett, az AMADA WELD TECH európai és amerikai területének vezérigazgatója.

Michael Garry, aki korábban az AMADA WELD TECH (AWTE) üzletfejlesztési vezetője volt, új pozíciót tölt be a vállalat értékesítési alelnökeként. Michael több mint tizenöt éve dolgozik az AWTE-nél, és több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezik az értékesítési menedzsment területén. Számos iparágban van számottevő tapasztalata, úgy, mint az autóipar, orvostechnika, vagy éppen az elektronikai ipar. Menedzseri képességei és széleskörű értékesítési háttere fontos szempontok a vezetői csapat számára.

Domhnaill O’Boyle nemrégiben csatlakozott az AWTE-hez. Személyében – mint Írország és Skandinávia korábbi értékesítési vezetője – több mint húszéves műszaki értékesítési és üzletfejlesztési tapasztalattal erősíti a vállalatot. Sikerei bizonyítottak az orvostechnikai és mérnöki ágazatok és márkák piaci részesedésének növelésében, mellyel hasznos tapasztalatokkal bővíti az AMADA európai csapatát.

Philipp Hagn 2013 óta dolgozik az AWTE-nél, és nemrég léptették elő üzletfejlesztési menedzserré. Korábban alkalmazási és fejlesztési mérnökként, majd területi értékesítési vezetőként dolgozott. Új szerepkörében az elektromos járművek piacának szakértője lesz, a hajtásláncokra, motorokra és akkumulátorcsomagokra összpontosítva. Emellett az AWTE Egyesült Királyságban gyártott termékeinek, a korábbi MacGregor termékeknek a növekedéséért is ő lesz a felelős.

Ellen Louwers, a marketing és értékesítési csapat legújabb tagja több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a marketing és kommunikáció, valamint a projektmenedzsment területén. Világos szervezőkészsége, lendülete és a vállalat történeteinek megosztása iránti lelkesedése különösen alkalmassá teszi őt az értékesítési és marketingcsapat kiegészítésére.

Szeretne csatlakozni az AMADA-hoz? Jelenleg is számos álláshirdetés érhető el. A pozíciókról bővebben itt tájékozódhat.

ForrásAMADA

További információ:

Az AMADA hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]