Manufacturing Intelligence: A Cellro új online platformja az EMO-n

Az EMO Hannover 2023 kiállításon – szeptember 18-23. – mutatja be új platformját a CNC automatizálási rendszerek gyártója, a Cellro. A Manufacturing Intelligence egy online és adatvezérelt platform, amely tökéletes választás, ha optimalizált, a végletekig kihasznált és tervezhető (prediktív) CNC részleget szeretnénk kialakítani.

A Cellro jövőképe a CNC automatizálásról

Az EMO Hannover során a látogatók bepillantást nyerhetnek abba, hogyan is képzeli el a Cellro a CNC automatizálás jövőjét. Jövőképükben kulcsfontosságú a CNC automatizálás és a képzett operátorok együttműködése, amelynek köszönhetően nem csak a hatékonyság nő, hanem a humánerőforrásban rejlő potenciál is minden eddiginél jobban kihasználható.

Ismerje meg a CNC automatizálás lépcsőfokait

A látogatók a CNC automatizálás 4 szintjével ismerkedhetnek meg: az egyszerű és ismétlődő feladatokat végző cobotoktól kezdve a nagyon vegyes, kis volumenű gyártáshoz szükséges CNC automatizálási rendszerek teljes skáláján át a CNC üzemi feladatokat támogató digitális és logisztikai megoldásokig. A Cellro megoldásaival minden eddiginél kisebb léptékben lehetséges a CNC automatizálásra való áttérés.

Manufacturing Intelligence

A Cellro bemutatja új online platformját az intelligens gyártás számára, amely a CNC gépekből és az ERP/MES rendszerekből származó adatokkal dolgozik. A felhasználóbarát platformon keresztül a gyártásvezetők, operátorok többek között optimalizálhatják tervezési fázisaikat, gyorsabban kommunikálhatnak az ügyfelekkel, hatékonyabb szerszámfelügyeletet érhetnek el, nyomon követhetik és igény szerint módosíthatják gyártási folyamataikat – az irodából és gyártócsarnokból egyaránt.

Lokális és nemzetközi növekedés

A Cellro folytatja nemzetközi növekedését, miközben nagy hangsúlyt fektet a helyi képviseletére is az európai piacon, ahol már számos európai ügyfél rendelkezik a standard termékportfólió adta lehetőségekkel. A Cellro megoldása ideális lépés a CNC automatizálás felé vezető úton.

ForrásCellro

További információ:

A Cellro hivatalos honlapján.

Az EMO 2023 hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]