Fedezd fel az innováció határait

Teljeskörű pályázatírás, fejlesztés és adminisztráció kutatás-fejlesztési pályázatokhoz

Az új Kezdetek a Forradalmi Ötletekkel indulnak

Üdvözlünk a forradalmi gondolkodás világában, ahol az innováció kulcsfontosságú a jövő formálásához. A kutatás és fejlesztés (K+F) pályázatokat megírni, elnyerni és megvalósítani azonban nem mindig könnyű feladat. Ha vállalkozásod inspiráló ötletekkel rendelkezik, de nem tudod, hogyan viheted véghez sikeresen a pályázatírást és a projekt megvalósítását, akkor itt az ideje, hogy az együttműködésünket igénybe vedd!

A K+F pályázatírás Művészete

A pályázatok írása szakma, művészet és tudomány egyaránt. A K+F projektek előkészítése és a finanszírozás alapvető fontosságú az innovációs eredmények eléréséhez és a fejlődés folyamatos előmozdításához. Annak érdekében, hogy megragadjuk a Támogató figyelmét és meggyőzzük őt az ötleted értékéről, szükség van a szakszerűen megfogalmazott és alaposan kidolgozott pályázatra.

Miért bízd ránk Pályázatod elkészítését és a Projekted megvalósítását?

Tapasztalat és Szakértelem: Professzionális csapatunk olyan ECC szakértőkből áll, akik a pályázatírás és projektmenedzsment terén hosszú évek tapasztalatával rendelkeznek. Módszerünk más! Mi megismerjük a K+F igényeidet és céljaidat, előzetesen utánajárunk a szakmai megvalósíthatóság feltételeinek, esetleges szabadalmi ütközéseknek, a projektedet egyedi megközelítéssel kezelünk. Érdekeltek vagyunk a sikeres pályázatban, ezért a pályázatírással kapcsolatos összes szolgáltatásunkat jellemzően fix díj nélkül, sikerdíjas konstrukcióban kínáljuk.

Személyre szabott megoldások: A K+F pályázatok sokfélesége miatt for-profit kutatóintézetünk a minden esetben egyedi megoldást kínál a fémipar és a lemezmegmunkálás műszaki problémáira. Figyelembe vesszük a célkitűzéseidet és a projekted sajátosságait, így olyan szakmai anyagot készítünk pályázatodhoz, amely garantáltan kiemelkedik a többi közül.

Projekt megvalósítás: A Solver Unio Kft szakmai támogatást kínál Neked az alkalmazott kutatás és kísérleti fejlesztés időszakában. Feltérképezzünk tudomány és technológia jelenlegi állását, adatgyűjtést végzünk. Deszkamodelleket készítünk és hipotéziseinket tesztekkel támasztjuk alá. Az eredményeket Veled közösen értékeljük ki, és javaslatot teszünk a fejlesztés további irányára.

A fejlesztésben a Solver Unio Kft sokrétű, komplex mérnöki és anyagvizsgálati labortevékenységével támogatja a projekted megvalósulását. Ha igényled, legyártjuk és teszteljük a prototípusokat.

Projektmenedzsment tudás: Nemcsak a pályázatírásban segítünk, hanem a projekt teljes körű megvalósításában is támogatást nyújtunk. Felügyeljük a projektedet, biztosítjuk a határidők betartását és a sikeres befejezést.

Támogatás és együttműködés minden Lépésben

Ahhoz, hogy az innovatív ötleteid valóra váljanak, segítünk a tervezésben és annak kidolgozásban, igényed szerint elvégezzük a fejlesztési feladatokat, és támogatunk minden lépésben. Kiemelkedő szolgáltatásaink közé tartozik:

  • Projekttervezés és stratégia kidolgozása
  • Pályázati dokumentáció elkészítése a legmagasabb színvonalon
  • Szakmai tanácsadás a finanszírozók eléréséhez
  • Projekt teljes adminisztrációja és felügyelete
  • Tudományos kutatómunka és műszaki fejlesztés

Hozd létre a Jövőt velünk!

Ne engedd, hogy az innovatív ötleted csak álom maradjon! Az ECC és a SolverGroup egyemberként áll mögötted.

Vedd fel velünk a kapcsolatot és hozd létre az innováció határait áttörő projektedet. Megírjuk a pályázatodat, részt veszünk a projekt megvalósításban, hogy elérd az álmokat és egy fenntartható, fejlődő jövőt teremts a világnak.

Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma!

Az Innováció Mesterei: ECC és SolverGroup

ForrásECC

Megosztás
[
    ]