A Mastercam felvásárolja a post processzorokat fejlesztő Postabilityt

„A Postability post processzor technológiájával a Mastercam felhasználóinak számára világszerte elérhetőbbé válnak az iparág által preferált megoldások” – mondta Meghan West, a Mastercam elnök-vezérigazgatója. „Az akvizíció lehetővé teszi a Mastercam számára, hogy még inkább támogassa ügyfeleit azáltal, hogy integrálja a legjobb post processzor technológiát, jobb reakciókészségre és technikai támogatásra szert téve.”

A Postability felvásárlása tovább bővíti a Mastercam technológiai tárházát. A Postability megoldásait és technológiai támogatását a legjobbak között tartják számon, amelyek mostantól világszerte elérhetővé válnak a Mastercam erős viszonteladói csatornáján keresztül. A Postability csatlakozásával a Mastercam felhasználóinak lehetősége nyílik arra, hogy a post processzor technológiák szélesebb választékát szerezze be, kiváló háttértámogatással és reakciókészséggel karöltve.

Jodi Spall, a Postability tulajdonosa a következőket nyilatkozta: „Nagyon izgatottak vagyunk, hogy aláírhattuk ezt az akvizíciós megállapodást a Mastercammal és a Sandvikkel. A Mastercam csapatához való csatlakozásunk lehetővé teszi számunkra, hogy technológiánkat világszerte még több Mastercam felhasználóhoz juttassuk el.”

A Mastercam az akvizíció ellenére sem változtatja meg a külső beszállítókkal, ügyfelekkel vagy támogatási megoldásokkal fennálló kapcsolatait. A fókusz továbbra is a gyártás jövőjére irányul. A Mastercam célja, hogy növekedése és esetleges további akvizíciók révén tovább bővítse technológiai megoldásait.

ForrásMastercam

További információ:

A Mastercam hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]