Versenyképességet javító fejlesztések a Simotrade Kft.-nél

A Széchenyi Terv Plusz program keretében benyújtott sikeres pályázata révén elnyert 216, 17 millió forintos, feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatásból modernizálta működését és végzett jelentős, versenyképességét javító fejlesztéseket a Simotrade Kft. A simontornyai székhelyű vállalkozás eszközbeszerzés, infrastrukturális- és ingatlanberuházás, valamint tanácsadás céljából nyújtotta be pályázatát.

A Simotrade Kft. 308,81 millió forint összköltségű projektje jelentős, mintegy 216, 17 millió forintos európai uniós támogatást kapott a fejlesztéshez simontornyai székhelyén. Az elsősorban ipari- és lakossági világítótestek gyártásáról ismert vállalkozás „A Simotrade Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések” című, a GINOP_Plusz-1.2.1-21 felhíváshoz beadott pályázatának célja, hogy a cég a jelen, hullámzó gazdasági környezetben is megőrizze versenyképességét, és hogy a megrendelők által támasztott egyre nagyobb minőségi és mennyiségi követelményeknek képes legyen megfelelni.

A vállalat tevékenységének hatékonyságát szervezetfejlesztéssel és ERP szoftver üzembe állításával, az eladást pedig az online marketing tanácsadásnak köszönhetően növeli. Elsősorban a 3D-s tervezőszoftver segíti a fejlesztési folyamatokat gyorsabbá, dokumentáltabbá és eredményesebbé tenni, amelynek következtében újra több saját fejlesztésű lámpatesttel jelenhetnek meg a piacon.  Az új weblapon immáron képesek a partnereikkel megosztani a raktári adatokat, ezzel erősítve az egyes vevőkre szabott, személyes kommunikációt. Ez meggyorsítja a vásárlók kiszolgálását is.

Az European Conformity Check Vállalkozásfejlesztési Tanácsadó Intézet Kft. közreműködésével elnyert európai uniós pályázat megvalósításával a Simotrade Kft. a saját gyártású termékek számát jelentősen növelni és bővíteni tudja.

ForrásGold Communications

Megosztás
[
    ]