A GF új CAM szoftverével a gyártók még egyszerűbben üzemeltethetik lézeres gépeiket

A GF Machining Solutions bevezette a LaserSUITE360 szoftvercsomag részét képező LaserCAM pályatervező szoftver új verzióját.

Végeredmény a megmunkálás után

A GF Machining Solutions a genfi EPHJ szakkiállításon bemutatta az új, LaserCAM szoftvert. A LaserSUITE360 1.13.0 szoftvercsomagban található LaserCAM teljesen új felhasználói felületet kínál a kezelőknek a lézergravírozási és dekorációs pályák egyszerű létrehozásához és szerkesztéséhez. Gyorsabb számítási sebességet biztosít, ami csökkenti a programozáshoz és a beállításhoz szükséges időt, ez lehetővé teszi a gyártók számára, hogy gyorsan reagáljanak a változó gyártási igényekre, és gyorsabban piacra dobják termékeiket. Kifejezetten lézergravírozási, mikromegmunkálási és dekorációs műveletekhez készült, a területen szerzett több mint egy évtizedes tapasztalatra építve, mellyel drasztikusan javítja a gyártók lézergépeinek üzemeltetési módját. Ez lehetővé teszi, hogy az óragyártással foglalkozó, eddig vonakodó gyártók is alkalmazhassák a lézeres megmunkálást portfóliójukban.

Példa egy mikromegmunkálási alkalmazásra a LaserCAM rendszerben

A LaserCAM a meglévő gravírozást segítő eszközei mellett olyan egyedi funkciókat is tartalmaz, mint a 3D-s utómunkálás, a homokfúvás és a dekorációs funkciók, amelyek lehetővé teszik a gyártók számára, hogy bonyolult és pontos alakzatokat készítsenek. A szoftvert újszerű moduláris felépítéssel fejlesztették ki, ami nagy előrelépést jelent a felhasználóbarát használat terén. Ennek köszönhetően a GF Machining Solutions a következő verziókban képes lesz bővíteni a funkciókat, azzal a céllal, hogy megtartsa vezető pozícióját a mikroüregek, a félvezetők és a kemény anyagok megmunkálása, valamint az óragyártási alkalmazások terén. A LaserCAM kompatibilis a GF Machining Solutions lézerablációs gépeinek teljes választékával, hogy minden gyártó egyedi igényét kielégítse.

ForrásGF

További információ:

A GF hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]