A Dormer Pramet megkezdi az új lapkagyártó csarnok építését

A Dormer Pramet a csehországi Šumperkben található gyártóüzemét egy új, 4500 négyzetméteres épülettel bővíti ki, amely a tervek szerint 2024-re készül el.

A nemzetközi forgácsolószerszám-gyártó 2022-ben jelentette be a bővítést, és megkezdte az építési terület előkészítését a fejlesztés következő fázisa előtt.

Stefan Widing, a Sandvik elnöke a Sandvik Machining Solutions elnökével, Nadine Crauwels-szel, és a Dormer Pramet elnökével, Eduardo Martin-nal együtt 2022. novemberében ellátogatott a helyszínre és megérintették az alapkövet.

Az új csarnok építési munkálatai most elkezdődtek. Ez jelentős növekedést eredményez majd a Dormer Pramet váltólapkás forgácsolószerszám-gyártásában, és az első lapkákat 2024 végére fogják kiszállítani az új csarnokból.

Megjelentek az új csarnok legújabb látványtervei, a helyszín a vállalat meglévő gyártóüzemével szomszédos. Ha megépül, a vállalat préselési és szinterezési részlegének ad majd otthont. A részlegek új csarnokba való áthelyezésével a jelenlegi helyiségekben szabadul fel hely.

Az új technológiák kombinálásával, valamint a meglévő helyiségekbe történő további gépberuházásokkal a bővítés a lapkagyártás kapacitásának több mint 50%-os növekedését fogja eredményezni.

Ez a Dormer Pramet tervezett értékesítési növekedését támogatja az elkövetkező években, világszerte segítve az ügyfeleket abban, hogy a különböző iparágakban használt váltólapkás forgácsolószerszámok széles választékához férjenek hozzá.

Live webcam: https://dormerpramet.panomax.com/sumperk

További információ:

A Dormer Pramet hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]