XIII. CLOOS Hegesztési Szimpózium

A CLOOS idén is megrendezi szakmai szimpóziumát, melyen a hegesztés és automatizálás kerül majd a középpontba. A tavalyi évhez hasonlóan most is egy felsőoktatási intézmény ad majd otthont a rendezvénynek. A helyszín ezúttal a Dunaújvárosi Egyetem.

Örömmel jelentjük be, hogy idén is lesz CLOOS Szimpózium! A sorozatban 13. alkalommal megrendezett szakmai rendezvénynek idén a Dunaújvárosi Egyetem ad otthont. Ez remek lehetőség lesz a hegesztés és automatizálás iránt érdeklődő szakemberek számára, hogy megismerjék a legújabb fejlesztéseket és technológiákat ezen a területen.

Rendezvény időpontja: 2023.06.27

Helyszín: Dunaújvárosi Egyetem

Regisztráció az eseményre ezen a linken.

Az idei évben is izgalmas szakmai előadásokkal készül a CLOOS, amelyek során bemutatja a CLOOS ArcBot kollaboratív robotot, valamint a QINEO StarT és NexT energiatakarékos hegesztő áramforrásokat. A bemutatókon a legújabb, korszerű eljárásváltozatok is gyakorlati demonstrációt kapnak. A rendezvény lehetőséget nyújt szakmai eszmecserékre, amelyekhez a kávészünetek, ebédszünet és a bemutatók is ideális alkalmat biztosítanak. A programon való részvételért az előadóknak 3, a résztvevőknek 2 szakmai kreditpont jár, továbbá a szimpózium zárásaként értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra a résztvevők között.

Ízelítő a szakmai előadásokból:

  • CLOOS legújabb fejlesztései, újgenerációs energiahatékony hegesztőáramforrások, automatizálási megoldások, Ipar 4.0 és C-Gate
  • CLOOS ArcBot: kollaboratív hegesztőrobot
  • KEMPER hegesztési füstelszívás – A hegesztési füst egészségkárosító hatásai és védelmi megoldások
  • HYUNDAI portöltetű huzalokban rejlő lehetőségek automatizálás területén
  • CLOOS alkalmazástechnikai terület vezetőjének előadása

A szimpóziumon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

ForrásCLOOS

További információ:

A CLOOS hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]