A Mewa „Megbízható munkaadó” elismerésben részesült

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara a Mewa dolgozói iránti elkötelezettségét méltatta

A Mewa felelősnek érzi magát dolgozóiért és példásan alakítja ki számukra a munkafeltételeket. A német textilszolgáltató legfontosabb vállalati értékei közé tartozó elkötelezettséget nemrégiben a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara is elismerte: a Mewát „Megbízható munkaadó” védjeggyel tüntették ki.

A díjjal a Mewa kiváló társaságba került: a szakmai zsűri 33 cég munkavállalókkal kapcsolatos tevékenységét találta érdemesnek a minősítésre, közöttük a BASF, a Bayer, a dm vagy a Siemens magyarországi leányvállalatait. A kitüntetést egy olyan pályázaton lehet elnyerni, amelyen a résztvevőknek részletes kritériumrendszer alapján kell bemutatniuk a dolgozók esetében alkalmazott gyakorlati megoldásaikat és vállalati irányelveiket, például a javadalmazási rendszer, a szociális-jóléti juttatások, az egészségvédelem és a munkakörülmények, a képzés és továbbképzés, valamint a fejlődési és karrierlehetőségek területén.

„Folyamatosan dolgozunk azon, hogy javítsuk kollégáink munkafeltételeit, és ezen a téren számos új kezdeményezést támogatunk. Ez a díj is bizonyítja, hogy erőfeszítéseinkkel jó úton haladunk” – mondta Horváth László, a Mewa ügyvezetője a díj átvételekor.

Az idei díjazottakat a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara éves taggyűlésén jelentették be. Az 1993-ban alapított szervezet a német gazdaság hivatalos magyarországi képviselőjeként több mint 900 vállalatot tömörít. Az ország legnagyobb kétoldalú gazdasági szervezetének legfőbb feladata a német-magyar üzleti kapcsolatok előmozdítása.

A győztesek teljes listája és méltatásuk itt található:

https://www.ahkungarn.hu/hu/megbizhatomunkaado

ForrásMEWA

További információ:

A MEWA hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]