Ismét megnyitja kapuit Olaszország legnagyobb lemezipari kiállítása

Május 10. és 13. között rendezik meg a 2023-as LAMIERA-t, amely az egyetlen olyan olaszországi rendezvény, amely kizárólag csak a lemezalakító- és vágó szerszámgépek iparával, valamint az ágazathoz kapcsolódó innovatív technológiákkal foglalkozik.

A LAMIERA 2023. május 10. és 13. között, minden nap 9.30-tól 18.00-ig tartó nyitvatartással várja a fémlemezmegmunkálás iránt érdeklődő látogatókat. A látogatás ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, amit érdemes minél hamarabb megtenni, hiszen az eddigi hírek alapján teltházas eseményre számítanak majd a rendezők. A LAMIERA fontos szerepet tölt be, mind az olaszországi lemezipar prezentálásában, mind abban, hogy széles körben mutassa be a hazai és külföldi érdeklődőknek az ágazat vívmányait, valamint az ahhoz szorosan kapcsolódó hegesztési technológia innovációit is. Ezt mi sem mutatja jobban, mint az, hogy a 2023-as kiállításra már több, mint 350 cég regisztrált.

A kiállítók listája ezen a linken tekinthető meg.   

Az idei kiállítás témái

A 2023-as LAMIERA hat nagy téma köré épül majd, melyek segítenek közelebb kerülni és megérteni az egyre élénkülő piaci tevékenységeket és igényeket. A FOCUS névre hallgató tematikában az alábbiak szerepelnek:

FABBRICA FUTURA – A gyártási folyamatok automatizálása, robotizálása és digitalizálása a gyártósoron és a gépen történő feldolgozási anyagok beszerzéséhez és kezeléséhez; szoftverek és technológiák a csatlakozáshoz, adatelemzéshez- és biztonsághoz, távoli eléréshez, prediktív karbantartáshoz, valamint a termelési és üzleti folyamatok hatékonyságához.

SALDATECH – Ez a terület széleskörűen mutatja be a fémlemezillesztés vezető technológiáinak egyikét, a hegesztés világát, melybe beletartoznak: a hegesztőgépek és berendezések, robotok és fogyóeszközök.

RÖGZÍTŐIPAR – A terület a csavarokra, valamint a rögzítő- és szorítórendszerekre összpontosít, melynek Olaszországban kiemelkedő ágazati megoszlása van, hiszen a gyártók között a második, a fogyasztók között pedig a harmadik helyen áll.

TTS: HŐ- ÉS FELÜLETKEZELÉS – Gépek, rendszerek és fogyóeszközök a vas- és nemvastartalmú anyagok gyártás előtti és utókezelésére összpontosítva, annak érdekében, hogy teljes áttekintést adjon erről az ágazatról.

METROLÓGIA ÉS TESZTELÉS – A méréstechnika és tesztelés középpontjában a mérőműszerek, a vizsgálógépek, a mesterséges látás, a minőség-ellenőrzés, valamint a hitelesítési szolgáltatások állnak majd.

BLECH ITALY SERVICE – A Blech Italy Service reflektorfényében a műszaki alvállalkozás és az ágazat iparának nyújtott szolgáltatások állnak, hiszen a feldolgozóipar fejlődésével egyre több helyen hibrid gyártási modellt alkalmaznak, amely a házon belüli gyártást ötvözi a kiszervezett munkafolyamatokkal.

Regisztráljon online, és szerezze meg Aranykártyáját, amely nem csak ingyenes belépést biztosít a rendezvényre, hanem számos előnnyel jár szállodákban, éttermekben, üzletekben és üzleti szolgáltatásokban egyaránt.

Előzetes regisztráció az alábbi linken.

ForrásLAMIERA

További információ:

A LAMIERA 2023 hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]