Pályázati Felhívás a Gyártó Kis- és Középvállalkozások számára

Újra megnyílik Az ADMA Trans4mers pályázati felhívása a fejlett gyártás területén aktív európai KKV-k számára

Európa egyik legnagyobb digitális transzformációs programja, az ADMA TranS4MErs átfogó egyben dinamikus megközelítést kínál a gyártó KKV-k digitális átalakulásához, segítve ezzel a vállaltokat abban, hogy maximálisan kiaknázzák a bennük rejlő lehetőségeket.

Az ADMA TranS4MErs Open Call 2 célja, hogy elősegítse a gyártó KKV-k hatékonyabb és versenyképesebb gyárakká való átalakulását az innovatív és fenntartható, digitális, és fejlett gyártási megoldások bevezetésével és alkalmazásával.

A felhívás során összesen 800 kiválasztott európai KKV -t támogatunk majd abban, hogy elkészítse, a vállalkozás igényeire szabott Digitális Transzformáció Tervet közösen a matchmaking során kiválasztott mentorral az úgynevezett, TranS4MErrel. A program második, úgynevezett Revamp fázisában pedig az elkészült Transzformációs Terv megvalósítására vehetnek igénybe innovációs és tanácsadói szolgáltatásokat, eszközöket maximum 5000 € értékben!

Lássuk a folyamatot lépésről-lépésre!

1. Az ADMA TranS4MErs xChange Platformra való regisztrációt követően a KKV-k az ADMA Scan elvégzésével kezdhetik a digitális átállás folyamatát. Ez egy olyan önértékelés, amely az Ipar 4.0-hoz kapcsolódó kulcsfontosságú átalakulási területeket alapul véve segít felmérni a vállalkozás digitális- és fejlett gyártási érettségi szintjét.

2. Az ADMA Scan eredményei alapján a TranS4MEr és a KKV közösen dolgozza ki az egyéni Digitális Transzformációs Tervet a Design fázisban. Az ADMA Trans4mers ehhez egy legfeljebb 8 órás voucher-t biztosít a KKV számára, hogy ingyen, együtt dolgozzon a TranS4MErrel.

3. A Revamp fázisban a kiválasztott KKV-k az elkészült Digitális Transzformációs Terv megvalósítására vehetnek igénybe innovációs és tanácsadói szolgáltatásokat, valamint eszközöket maximum 5000 € értékben az xChange Katalógusból.

A beérkező pályázatok kéthetente kerülnek elbírálásra országonként, beérkezési sorrendben, 2023 június 7-től.

A jogosultsági feltételekről, az országonként rendelkezésre álló voucherekről és a jelentkezési folyamatról bővebben az ADMA TranS4MErs weboldalán tájékozódhat.

A pályázatokat 2023 április 3-ától az F6S portálon lehet benyújtania a vállalkozásoknak.

A program, így a pályázatok benyújtásának hivatalos nyelve az angol.

Bővebben az ADMA TranS4MErs projektről

Az Irish Manufacturing Research (IMR) által koordinált projekt az EU-27 ország 38 partnerének összefogásával valósul meg, melynek célja az európai gyártó KKV-k támogatása a digitalizációs kihívások kezelésében, és hogy iránymutatást adjon a jövő gyáraivá való átalakulás útján.

A projekt középpontjában álló ADMA TranS4MErs xChange Platform lehetővé teszi a KKV-k, a szakértők (TranS4MEr-ek) és a digitalizációs segítő szolgáltatók közötti szakmai kapcsolatteremtést, továbbá innen érhető el a projekt által nyújtott képzések és szolgáltatások széles köre is.

A konzorcium által tanúsított TranS4MEr-ek megbízható közvetítők a KKV-k és a szolgáltatók között, míg az ADMA TranS4MErs Quality Mark a kínált eszközök és megoldások kiválóságát garantálja.

ForrásADMA

További információ:

Az ADMA TranS4MErs hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]