Május 9-én indul Románia legnagyobb műszaki vására, a METAL SHOW & TIB

Az EUROEXPO Fairs és a ROMEXPO meghívja Önt a 2023-as METAL SHOW & TIB-re, Románia legnagyobb műszaki vásárára, amely május 9. és 12. között kerül megrendezésre a bukaresti ROMEXPO Kiállítási Központ B2 csarnokában.

A fémfeldolgozás, a technológiák és ipari berendezések kiállításán, a METAL SHOW & TIB-en minden évben különböző iparágak jönnek össze azért, hogy bemutathassák a legújabb trendeket, innovációkat és hatékony üzleti megoldásokat a szakemberek számára.

A METAL SHOW & TIB kiállításon 4 napon keresztül több tucat berendezés és gép lesz látható, köztük 9 db lemezek és csövek vágására alkalmas fiber lézer, valamint 22 db megmunkálóközpont is bemutatásra kerül a forgácsolás területén. A román és külföldi gyártók, beszállítók és forgalmazók egyaránt a román piacra szánt újdonságokkal, premiergépekkel, csúcstechnológiákkal, széles körű szolgáltatásokkal, különleges ajánlatokkal, exkluzív kedvezményekkel és sok meglepetéssel várják Önt a műszaki ipar legnagyobb csomópontján.

Az idei METAL SHOW & TIB-en 17 országból (Belgium, Bulgária, Kína, Csehország, Nagy-Britannia, Hollandia, Kína, Németország, Hollandia, Magyarország, Olaszország, Moldova, Lengyelország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svájc, Törökország, Ukrajna) több mint 150 cég vesz részt a legmodernebb berendezésekkel és termékekkel.

A METAL SHOW & TIB kiváló üzleti és kapcsolatépítési platform, amely a szakemberek számára hozzáférést biztosít a legújabb technológiákhoz és innovációkhoz üzleti fejlődésük érdekében. Évente egyszer lehetőségük van rá, hogy találkozzanak és személyesen megvitassák az iparági szakértőkkel az új termékek előnyeit és azt, hogy hogyan tehetik hatékonyabbá a gyártási folyamataikat.

Újdonságok a METAL SHOW & TIB 2023 kiállításon

  • Premier a román piacon: KLM 120, a teljes hosszmérő gép, kis méretekkel (premierbemutató a 61-es METROMAT standon)
  • AMADA VENTIS, az első lézer a világon, amely folyamat közben képes a lézersugár modulálására (14-15. számú AMADA stand)
  • UltiMaker S7 – a legújabb és legfejlettebb 3D nyomtató az UltiMaker-től (ADMASYS 130-as stand)
  • A CAMWorks 2023 új verziójának megjelenése: Az INMAACRO különleges promóciót kínál, amelynek segítségével akár 50%-ot is megtakaríthat az ajánlatban elérhető modulok új licenceinek megvásárlásakor. Új T-SCAN Hawk szkenner, ZEISS Smartzoom 5 digitális mikroszkóp, innováció a digitális mikroszkóp világában – különleges promóció a vásár ideje alatt (INMAACRO 70-es stand)
  • MK 200 – az első NC forgóasztal az új, továbbfejlesztett szabványsorozatból (KITAGAWA EUROPE 121-es stand)
  • A professzionális fogók piacvezető gyártójának, a KNIPEX termékeinek legújabb modelljei (108-as KNIPEX stand)
  • A FANUC kobotok legújabb modelljei a CRX sorozatból, valamint az új generációs ROBODRILL függőleges megmunkálóközpont (52-es FANUC stand)
  • Zortrax Endureal ipari 3D nyomtató, amely sebészeti minőségű 316L rozsdamentes acélból vagy edzett 17-4 acélból készít alkatrészeket (ATELIER CONCEPT 82-es stand)
  • OPTIPLEX 3015 Fiber III 6 kW, 2D lendkerekes optika lézervágó rendszer innovatív vezérlőcsomaggal és VARIAXIS C600, a világ leggyorsabb CNC-je (YAMAZAKI MAZAK 100-101-es stand)
  • ROTOPOINT, az intelligens szekrény vágószerszámok és fogyóeszközök kezelésére (ROMSAN 48-as stand)
  • Galaxy két irányú sorjázó gép (EURO ABRAZIVE 96-os stand)
  • A KOIKE kompakt vágógépe (FURITECH 59-es stand)
  • RT250Euro-DH, az új, szabadalom alatt álló RT Euro-DH rotációs szárító, amely kiemelkedik költség- és teljesítménybeli hatékonyságával. Új Multishape, innovatív kerámia csiszoló tartóformával. (ROSLER 63-as stand)
  • LC50-DIGILOG, lézeres mérőrendszer CNC szerszámgépekhez, világszerte egyedülálló szerszámok érintésmentes mérésére és felügyeletére a legzordabb körülmények között is (BLUM-NOVOTEST 60-as stand)

A METAL SHOW & TIB az EUROEXPO Fairs, a ROMEXPO és a Román Kereskedelmi és Iparkamara közös szervezésében valósul meg. Az idei év kiemelt partnerei az ASR (Román Hegesztők Szövetsége) és a FEPA-CM (Munkáltatói; Gépépítőipari Szövetség).

A kiállítás ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Regisztráció az alábbi linken.

További információ:

A 2023-as METAL SHOW & TIB hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]