Az AMADA WELD TECH a Battery Experts Forum platinum szintű szponzora lesz

A rendezvény a németországi Darmstadtban 2023. november 7-9. között kerül megrendezésre, mely ideális lehetőséget nyújt az AMADA számára a szakértelmének megosztására az akkumulátorgyártók körében.

A hegesztés kulcsfontosságú folyamat az akkumulátorgyártásban, és a teljes gyártási folyamat szűk keresztmetszetét képezheti. Az akkumulátorgyártás automatizálása során a csúcstechnológiás hegesztőberendezések alapvető fontosságúak. Az iparág vezető gyártójaként az AMADA-nak is itt a helye, hogy bemutassa automatizált hegesztőberendezéseit.

Dave Fawcett – az AMADA WELD TECH európai és amerikai tevékenységének vezérigazgatója hozzátette: „Alig várjuk, hogy ismét részt vehessünk a Battery Experts Forumon, amely a teljes akkumulátor-ellátási láncot összefogja, és nagyra értékeljük, mivel kiemelkedő színvonalú hálózati platformot biztosít.”

Az esemény platinum szponzoraként az AMADA WELD TECH egy hatalmas standdal lesz jelen közvetlenül a Battery Experts Forum központjában, ahol bemutatja technológiáit a globális akkumulátor-közösségnek. Az AMADA WELD TECH emellett tudományos előadást is tart a konferencia programján belül, hogy megossza széleskörű szakértelmét.

„Nagy örömmel mutatjuk be platinum szponzorunkat, az AMADA WELD TECH-et. Valóban hiszünk abban, hogy a vállalat nagy jelentőséggel bír az egész akkumulátor-ágazat számára, ami tökéletesen alkalmassá teszi erre a rendkívül kiemelkedő szerepre vonzó hálózati platformunkon belül.” -tette hozzá Matthias Girlich, a Battery Experts Forum projektvezetője.

Az Battery Experts Forum jól ismert, mint az akkumulátor-technológiával kapcsolatos valamennyi témakör hálózati platformja. A nemzetközi rendezvény lényege a szakértői szintű tudományos konferencia és eszmecsere. A konferencia egy rendkívüli kiállításba ágyazva mutatja be az akkumulátorgyártás értékláncának minden részével kapcsolatos legfrissebb híreket és a villamosítás sikertörténeteit. A rendezvény vonzó a nemzetközi iparágak számára is. A Battery Experts Forum ismét több, mint 5000 ipari szakembert, például K+F döntéshozókat, ügyvezető igazgatókat, stratégiai vásárlókat és még sok érdeklődőt vár.

ForrásAMADA

Megosztás
[
    ]