3D technológiai szakmai konferenciával ünnepli 25 éves jubileumát a VARINEX

Idén a VARINEX-nél jubileumi évet ünneplünk!

25 éve kezdtük el a 3D nyomtatást és az additív gyártást meghonosítani Magyarországon – egyéb 3D technológiák, 3D szkennerek és 3D szoftverek forgalmazása mellett.

Emiatt ebben az évben sok meglepetéssel készülünk, hogy minden hónapban örömet szerezhessünk önnek és vállalkozásának! A várható izgalmas programok és akciók közül az idei év legjelentősebb eseményét már most bejelentjük!

25 év alatt eljutottunk odáig, hogy az összegyűjtött 3D technológiai tapasztalatainkat partnereinkkel és támogatóinkkal közösen egy kétnapos konferencia keretében tudjuk bemutatni.

Pontosan 5 hónap múlva, 2023. szeptember 21-22-én az Aquaworld Resort Budapest**** Hotelben fogjuk tartani az additív gyártásról és egyéb 3D technológiákról szóló konferenciánk jubileumi alkalmát fogjuk megünnepelni:

A több, mint 25 éve megrendezésre kerülő szeptemberi konferenciánkkal szeretnénk szintet lépni, és a következő évekre előre tekintve egy olyan szakmai konferenciát és kiállítást rendezni, amely tradíciót teremt a 3D technológia és additív gyártás témakörében.

A megszokott konferencia időszakunkban, idén 2 naposra tervezve, szeptember 21-22-én tartjuk Budapesten a VARINEXT3D technológiai konferenciát és kiállítást ipari és oktatási partnerekkel és támogatókkal.

A konferencia témái között szerepel az Ipar 4.0 kihívásai, a digitalizáció és a fenntarthatóság, valamint az ehhez kapcsolódó 3D technológiák és az additív gyártás alkalmazásainak áttekintése.

Célunk, hogy néhány éven belül a VARINEXT3D Tech Conference az ország legjelentősebb 3D technológiai konferenciájává váljon. Az idei 25 éves jubileumra való tekintettel a szakmai tartalmakon túl szeretnénk ünnepi hangulattal emlékezetessé tenni az eseményt.

A részletekkel hamarosan jelentkezünk, addig is mentse el naptárába a VARINEXT3D tech konferencia dátumát: 2023. szeptember 21-22.

SAVE THE DATE!

A konferenciával kapcsolatos, hamarosan érkező hírekért iratkozzon fel már most!

ForrásVARINEX

További információ:

A VARINEX hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]