Az AMADA bemutatja érintőképernyős paneljét a hegesztésfelügyelethez

Az AMADA WELD TECH fejlesztette lézeres hegesztésfelügyeleti technológia legújabb eleme, a TP-AWS3-A érintőképernyős panel. A mai globális kereskedelemben a nyomon követhetőség és a felelősség rendkívül fontos, ezért integrált, hozzáférhető és mindenre kiterjedő felügyeleti rendszerre van szükség.

tp-aws3-a-touchscreen-panel-weld-monitoring-amada-weld-tech (1)

A TP-AWS3-A érintőképernyős panel számos olyan funkciót kínál, amelyekkel racionalizálható a hegesztési műveletek felügyelete, elemzése és tárolása a vállalatok számára. A szabványos és nagy méretben is elérhető panel funkcionális, hozzáférhető és teljes mértékben integrálható a meglévő OP-AWS3-A rendszerekkel.

Ha például az AWTE AWS3 aktív hegesztőrendszerrel együtt használják, az érintőképernyős panel valós időben dinamikus mérést, katalogizálást és elemzést biztosít az összes hegesztést befolyásoló változóról, átfogó adatokat kínálva a meglévő munkafolyamatok javításához, a termékfejlesztés támogatásához, valamint az ISO, GMP és TQM megfelelés biztosításához.

A TP-AWS3-A panel lenyűgöző képességekkel rendelkezik, például két független mérési csatornával a képernyőn megjelenítve, ami kibővített felügyeletet biztosít. A felhasználók a panel oszcilloszkóp funkcióival, a Zoom és Cursor módokkal kiegészítve megtekinthetik a feszültségoszcillációkat.

A teljes képernyőn megjelenő SPC-képességgel a minőségmérés valós időben jelenik meg, így a minőségellenőrzési folyamatok jobban megvalósíthatóvá és célzottabbá válnak. Az integrált idő- és dátumrendszer megkönnyíti a hegesztési jelentések egyszerűbb nyomon követhetőségét. A panel gondoskodik az ütemezési logisztikáról azzal, hogy akár 99 ütemterv tárolására is képes a rendszerben, mely jelszavas védelemmel és többnyelvű funkciókkal van kiegészítve, így a szakemberek világszerte egyazon minőségben biztosíthatják a zökkenőmentes hegesztési műveleteket.

ForrásAMADA

További információ:

Az AMADA hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]