AMADA Software & Szerviz – Az okosabb gyártásért

A My V-factory, az IoT Remote Support és az új vonalvezérlési megoldás mind az AMADA Ipar 4.0 megoldásainak példái, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára az intelligens gyártás megvalósítását, valamint a termelékenység, a megbízhatóság és a költséghatékonyság növelését.

AMADA_V-factory_IoT

Az AMADA minden felhasználó számára új lehetőségeket kínál a teljesen hálózatba kapcsolt, digitalizált Ipar 4.0 termelés világában. Az AMADA My V-factory koncepciója ebben központi szerepet játszik. Ez a felhőalapú rendszer a termelékenység javítását célzó folyamatos fejlesztési folyamat alapjaként megjeleníti a létfontosságú termelési és gépi mutatókat. Az intelligens asszisztencia rendszer lehetővé teszi minden felhasználó számára, hogy a teljes termelési környezetét élőben, bármikor, helytől függetlenül nyomon követhesse, és így a lehető legtermékenyebb módon tudja üzemeltetni a rendszereit.

Az alábbi videót a CNCMedia csapata tavaly forgatta az AMADA felkérésére, hogy bemutassuk a koncepciót amely a teljes terméktámogatási filozófiájuk mögött található.

Itt pedig egy részletesebb bemutatót láthatunk a megoldásról.

A proaktív AMADA IOT támogatás még nagyobb gyártási hatékonyságot biztosít. Ezzel a megoldással az AMADA távolról felügyeli az ügyfelek gépeit, támogatást nyújt és közvetlenül csökkenti az állásidőt azáltal, hogy szükség szerint távolról hozzáfér a gépekhez.

AMADA_vfactory

Az AMADA jelenleg egy új intelligens vonalvezérlő megoldást fejleszt az integrált raktárkezeléshez. Ennek segítségével a gépvezérlő a csatlakoztatott AMADA CSII raktárrendszer kezelésére is alkalmas. A megoldás magában foglalja a központi AMADA adatbázisba való integrációt és az AMADA IoT Supporton keresztül történő segítségnyújtást is.

ForrásAMADA

További információ:

EPL-TECH Kft.

dr. Illyés Péter
+36 20 342 7969
sales@epl.hu
www.epl.hu

Megosztás
[
    ]