Új speedMASTER 30k nagysebességű orsó prés- és fröccsszerszámok gyártásához

Hatékony nagysebességű megmunkálás 30 000 min-1 percenkénti fordulatszámmal.

A DMG MORI alkatrészei, mint például a szerszámgépgyártó kiterjedt orsóportfóliója, jelentősen hozzájárulnak a megmunkálás minőségéhez és megbízhatóságához. A DMG MORI által kifejlesztett és gyártott termékek – mint például a speedMASTER 30k – a sokéves tapasztalat és műszaki know-how eredménye. Az új nagysebességű orsó akár 30.000 min-1 sebességet is elérhet.

A DMG MORI új speedMASTER 30k gépe még gyorsabb marást és rövidebb megmunkálási időt tesz lehetővé.

A DMG MORI új speedMASTER 30k gépe még gyorsabb marást és rövidebb megmunkálási időt tesz lehetővé.

A speedMASTER főorsókat nagy sebességű marási alkalmazásokhoz tervezték, melyeket olyan vízszintes és függőleges megmunkálóközpontokban használják, mint az NHX 4000/5000 3rd Generation és az NVX 5000 2nd Generation, valamint a monoBLOCK sorozat. A korábban kapható főorsók választéka már elérte a 15 000 min-1 vagy 20 000 min-1 percenkénti fordulatszámot. Az új speedMASTER 30k-val a DMG MORI még gyorsabb marást és rövidebb megmunkálási időt tesz lehetővé.

A speedMASTER 30k optimális orsó azon felhasználók számára, akik nagy sebességű marást szeretnének megvalósítani a különböző szerszámalkatrészek időigényes megmunkálása alatt. A nagysebességű orsó emellett kis átmérőjű szerszámok használatakor is helytáll. Ez lehetővé teszi a kisméretű, összetett munkadarabok rendkívül hatékony és optimális megmunkálását – például félvezető alkatrészek fúrásakor. A meglévő gépek könnyen felszerelhetők a speedMASTER 30k-val, mivel ugyanazzal a csatlakozó felülettel rendelkezik, mint a 15 000 min-1 és 20 000 min-1 orsók.

A speedMASTER 30k fejlesztése a nagysebességű marás területén szerzett sokéves tapasztalat eredménye. Gyártásuk teljes egészében a DMG MORI-nál történik, így a szerszámgépgyártó a legmagasabb minőséget tudja biztosítani. Mint minden MASTER orsó esetében, itt is 36 hónapos, határidő nélküli garancia érvényes. A speedMASTER 30k továbbá egy újabb lépés a még inkább környezetbarát gyártás felé, mivel a jelentősen rövidebb megmunkálási idő csökkenti a CO2-kibocsátást és az energiafogyasztást.

ForrásDMG MORI

További információ:

A DMG MORI hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]