Sikeres terjeszkedés a piacon, önerőből – a HungaroCAD partnere a KATKER 2005 Kft.

A BeStrong kültéri sportparkok tervezésével, gyártásával és telepítésével foglalkozó KATKER Kft. már 14 éve végzi ezen tevékenységét. Az Autodesk termékeinek használatával hatékonyan képesek fejleszteni sporteszközeiket, miközben a teljes folyamatot cégen belül valósítják meg.

bestrong_1

A kezdetben sportszer kereskedelemmel és sportruházattal foglalkozó vállalkozás mára már 1400 telepített sportparkot tudhat maga mögött, 20 országban. A tervezői csapatuk nagy hangsúlyt fektet az újabbnál újabb eszközök kifejlesztésére.

„Jelen pillanatban is az egyik legnagyobb cég vagyunk a sportcsapatok öltöztetése terén.” – jegyzi meg Cserta Levente, stratégiai vezető. „14 évvel ezelőtt kezdtünk el kültéri sportparkok telepítésével is foglalkozni. 2016 óta már saját gyártású termékeink is vannak a piacon.”

„A tervezőmérnökeink folyamatosan azon dolgoznak, hogy feldolgozzák a disztribútorainktól, illetve az értékesítőktől érkező piaci igényeket. Napi feladataink ellátására az Autodesk Product Design Collection csomagját használjuk, melyben fellelhető az Inventor az Autocad és a 3ds Max.” – említi Kota István, műszaki vezető. „Elsőkörben koncepcionális terveket és vázlatokat készítünk 3D-ben, melyek alapján elindulhat a fejlesztés. Az elkészült összeállításról vevőink az árajánlat átadásakor már renderelt látványtervet kapnak. Külön kiemelném az Inventor lemezalkatrész-tervező modulját, mely nagy segítségünkre van a lemezterítékek, illetve a hajlított alkatrészek a tervezésében.”

bestrong_2

A lemezalkatrész-tervező modul segítségével a hajlítási rádiuszok, és terítékek egyszerűen módosíthatóak, a gyártás előtti végső ellenőrzésre is kiválóan alkalmas a szoftver. A beépített CAM modul segítségével a CNC műhely üzemeltetése sem okoz gondot, hiszen a gyártáshoz szükséges valamennyi NC fájl, pár kattintással kinyerhető a szoftverből.

bestrong_3

„Rendkívül jó az együttműködésünk a HungaroCAD-del. A tervezőmérnökeink kihasználják a support lehetőségeket és régóta jó kapcsolatot ápolunk a céggel.” – teszi hozzá Cserta Levente.

Az Autodesk termékeinek forgalmazásával több, mint 30 éve foglalkozó HungaroCAD Kft. büszke rá, hogy az Autodesk Product Design Collection szoftvercsomag szállításával hozzájárulhat a KATKER Kft. sikereihez.

 

További információ:

A BeStrong hivatalos honlapján.

A HungaroCAD hivatalos honlapján.

Megosztás
[
    ]